ieraksti draugi kalendārs par mani atpakaļ atpakaļ tālāk tālāk
σ_σ - .bļā nahuj
antikrists
[info]antikrists
Add to Memories
Tell A Friend
.bļā nahuj
Comments
optron From: [info]optron Date: 6. Augusts 2004 - 14:03 (Link)

Meegjinaajums Nr.2 - Vairaak nespamoshu- citaadaak veel sastriideesimies

Aiaiaiaiaiii... Kautkas tevii man atgaadina kristitiibu! :D
Ja tu saaksi kristietim staastiit, ka cilveekus var kloneet, staastiit, ka citur visumaa ir dziiviiba, ka laiks ir relatiivs jeedziens un teoreetiski likteni var izmantiit u.t.t., nabaga kritstietis izvairiisies un teiks, ka Dieva darbus nevajag aiztikt, pat nepadomaadams pie taa.. Ja tu buutu kristietis, tushajaa gadiijumaa teiktu savaa apburoshajaa intonaacijaa "Ei Dirst" (tas, btw, baigi smuki tev sanaak)

Es ar to gribu tekt, ka kaa tev saak kaads kautko teikt,taa tev iestaajas aizsardziibas mmehaanisms, un smadzeneem paari paarvelkas celefaana maisinsh, lai tikai nesaaktu domaat un neaidzomaatos liidz tam, ka flipo varbut ir taisniiba.

Un kaada jeega bija shim poustam? Ljauj es pastaastiishu savu versiju- kaa jau mineeju pirmajaa savaa atklaasmes komentaaraa, tad "Vai tiehsaam te tusojas tikai aizkaveetas pubertaates tiiniishi?" Tu sheit ierakstiiji komentaaru, jo tev radaas shaubas par to, vai tik gadiijumaa flipo nav taisniiba? Un protams tu jau zinaaji, ka tevi sheit atbalstiis un teiks, ka "paareejie ir idinji un neko nesaprot".. Patiesiibaa taa ir veel nozheelojamaaka pluushana kopaa ar straumi (strumes atzaru) nekaa britnijas klausiishanaas :(

man zheel
zverj From: [info]zverj Date: 6. Augusts 2004 - 14:16 (Link)

Re: Meegjinaajums Nr.2 - Vairaak nespamoshu- citaadaak veel sastriideesimies

[info]optron tomēr ir taisnība.
antikrists From: [info]antikrists Date: 6. Augusts 2004 - 19:01 (Link)

Re: Meegjinaajums Nr.2 - Vairaak nespamoshu- citaadaak veel sastriideesimies

nē, es poustu nerakstīju tādēļ, ka man likās, ka flipo ir taisnība. es vienkārši biju aizkaitināta, tas arī viss. un jā - es zināju, ka visi mani neatbalstīs. ne jau tādēļ es to rakstīju.. bet nu ko nu par to.

ja flipo vienkārši būtu pateicis, ka es viņam nepatīku, tad es te neko arī nebūtu poustējusi. zini, kas tieši mani nokaitināja? tas, ka viņš mani sāka mācīt kā dzīvot - ka šitā un tā neesot labi, bet vajagot tā kā viņš.
jā, man arī daudz kas nepatīk - kaut vai par piemēru ņemsim tās pašas rozā čiksas, bet vai es kaut vienai no viņām sienos klāt un saku, ka lai viņa ģērbjas melnā un krāso melnas acis? kaut kā nespēju atcerēties kaut vienu tādu gadījumu.

man vienkārši nepatīk, ja mani grib/cenšās pārveidot. šaubos vai arī tev tas patiktu, starp citu; ja kāds noliktu visu to, kas tev patīk.

pēc idejas, jā es varētu kļūt tāda nu.. kā lai pasaka - normāla. bet es nebūtu laimīga, tici man. drīzāk vēl nelaimīgāka kā tagad. jo, tas ko es daru tagad, tas kā izskatos - tas man sagādā prieku.

un es neesmu depresīva. es vienkārši reizēm neesmu īpaši laimīga. feel the difference.
98 raksta | ir doma
profils
anti
Name: anti
kalendārs
Back Aprīlis 2022
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930