ieraksti draugi kalendārs par mani atpakaļ atpakaļ tālāk tālāk
σ_σ - Komentāri
optron
Meegjinaajums Nr.2 - Vairaak nespamoshu- citaadaak veel sastriideesimies
Aiaiaiaiaiii... Kautkas tevii man atgaadina kristitiibu! :D
Ja tu saaksi kristietim staastiit, ka cilveekus var kloneet, staastiit, ka citur visumaa ir dziiviiba, ka laiks ir relatiivs jeedziens un teoreetiski likteni var izmantiit u.t.t., nabaga kritstietis izvairiisies un teiks, ka Dieva darbus nevajag aiztikt, pat nepadomaadams pie taa.. Ja tu buutu kristietis, tushajaa gadiijumaa teiktu savaa apburoshajaa intonaacijaa "Ei Dirst" (tas, btw, baigi smuki tev sanaak)

Es ar to gribu tekt, ka kaa tev saak kaads kautko teikt,taa tev iestaajas aizsardziibas mmehaanisms, un smadzeneem paari paarvelkas celefaana maisinsh, lai tikai nesaaktu domaat un neaidzomaatos liidz tam, ka flipo varbut ir taisniiba.

Un kaada jeega bija shim poustam? Ljauj es pastaastiishu savu versiju- kaa jau mineeju pirmajaa savaa atklaasmes komentaaraa, tad "Vai tiehsaam te tusojas tikai aizkaveetas pubertaates tiiniishi?" Tu sheit ierakstiiji komentaaru, jo tev radaas shaubas par to, vai tik gadiijumaa flipo nav taisniiba? Un protams tu jau zinaaji, ka tevi sheit atbalstiis un teiks, ka "paareejie ir idinji un neko nesaprot".. Patiesiibaa taa ir veel nozheelojamaaka pluushana kopaa ar straumi (strumes atzaru) nekaa britnijas klausiishanaas :(

man zheel

Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
profils
anti
Name: anti
kalendārs
Back Aprīlis 2022
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930