ieraksti draugi kalendārs par mani atpakaļ atpakaļ tālāk tālāk
σ_σ - .šdiena
antikrists
[info]antikrists
Add to Memories
Tell A Friend
.šdiena
Comments
antikrists From: [info]antikrists Date: 11. Maijs 2004 - 15:03 (Link)
gaidu tādēļ, ka neredzu citu iespēju. rīkoties? piedod, bet es nezinu kā - tb, ko lai daru.
un savu dzīvi es nevaru nomest. man citur nav kur iet - vismaz dotajā periodā. es nevaru ņemt un aizbēgt no visa, lai arī man tā gribētos.
From: (Anonymous) Date: 11. Maijs 2004 - 16:00 (Link)
Izlasi veelreiz ko uzrakstiiji. Tik daudz negaaciju paaris teikumos: nevaru, nezinu, nav, neredzu, atkal nevaru.
Lasot Tevi rodas sajuuta, ka esi sevi pilniibaa piebliezusi pie zemes un necelies augshaa.
Saac kaut vai ar to, ka teikumos nelieto vaardus "nevaru" , pacenties to pashu domu pateikt citaadaak, ne ar shiim negaacijaam. Nevis "es nevaru ņemt un aizbēgt no visa" bet "man ir daudz pienaakumu un uzdevumu, taadeelj es palieku tur, kur esmu". Un tagad padomaa. Kas tad tev ir par TIK dizhiem pienaakumiem vai ko citu, kaa deelj Tu nevareetu ciiniities pati par sevi.
Zini, bija taada pasaka reiz: Ka kaada meitene nomira viena un slima, jo jauniibaa nepreceeja savu miiljoto, jo vecaaki neljaava, tad vecaaki veeleejaas, lai vinja mazaakos beernus pieskata, tad vinja ruupeejaas, lai vecaakiem buutu labas vecumdienas, tad - lai jaunaakajiem braaljiem un maasaam nekaa netruuktu lielajaa dziivee izejot, tad - pieskatiija to mazos beernus un taa liidz kaadaa jaukaa dienaa atskaarta, ka visu dziivi ir nodziivojusi censdamaas izpildiit kaadu labo pienakaumu pret citiem, savas veelmes noliekot 2 vietaa, kaa rezultaataa palika vecumdienas viena.

Ne jau burtiski Tev jaauztver shis pasakas atstaasts, bet gan ideja - ka daudzi no cilveekiem biezhi sevi mierina ar domu, ka vinjam ir pienakausm taads un shitaads, a patiesiibaa vinji vienkaarshi baidaas atziities bailees no dziives, nedroshiibas, pienaakuma pret sevi etc.

Vai Tu tieshaam gribi peec gadiem nozheelot to, ka tagad baidiijies uzdriiksteeties un taadeelj esi sabojaajusi pati savu dziivi? Domaa, ka no zila gaisa Tev kriit virsuu shie pesimisma briizha un negaacijas? Tu tak pati sevi kraatinjaa turi.

Neviens neviens cits Tevi nepadariis laimiigu, kaa tikai Tu sevi pati. Un taadeelj, var kaapt paari arii sabiedriibas normaam.

Un - Tu vari izdariit visu, ja tikai sanjemtos. VISU!!!!
53 raksta | ir doma
profils
anti
Name: anti
kalendārs
Back Aprīlis 2022
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930