nu, pudele (0.7) 12 ls maksā - itkā jau nau TIK dārgi, bet nu.. vienmēr tā nauda citur aiziet :) a es jau nemaz ij neceru, ka kāds cits piedāvās :) vispār patīkamāk ir, ja pats visu sev vari pirkt un tā.. vismaz tad nejūties sazin ko parādā tam otram.
nu ja sametās 3 purni, tad katram 4 ls - un tas nau nemaz tik traki :) uz katru purnu sanāk 0.23(3) l absinta - nu diezgan tā neko :)) patiesībā arī, ja 4i sametās, ir baigi ok - katram 0.175, tā teikt - nau ko dzerstīties :))
nu cik man zinaams, tad proceduura ir schaada - garaa glaazee ielej absintu, uz glaazes uzstutee speciaalu karoti(ar cauruminjiem), kuraa ieliek cukurgraudu. tad cukurgraudam lej virsuu ledusaukstu uudeni, kursch peecaak satek glaazee un absints kljuust pienaini balts :)
wah, izklausās baigi advancēti :) man te nupatās viens cilvēks pateica, ka tas absints dabīgā veidā baigi rūgts esot, tapēc laikam jācukuro :)) bet nu paldies par apskaidrošanu :)
manschkjiet origjinaalaa absinta gatavoschanaa veermeles bij iejauktas, bet iisti droscha neesmu. tas, ko tagad var dabuut, peec garschas ljoti atgaadina aniisu, lakricas necieniitaajiem var arii nepatikt :)