- 19.5.15 23:43
- Uztaisīju vakariņas:
Ievadam:
"Momofuku marinētās olas" pusīte ar vakamē pušķīti un uz olīvu un rozmarīna vafelītes uzliktām eļļā ar ķiplokiem un čilli pipariem apceptām jūras ķemmītēm.
(Pie šī tika dzerts prosecco.)
Pamatēdienā:
Latvijas bebra gaļas kotletītes ar saberztām kadiķogām un rozmarīnu, saldā kartupeļa, burkānu, selerijas saknes biezeni ar verdošā eļļā apcetiem sīpollokiem un mazajiem salātiem no tomātiem, smalki sakapātas piparmētras, koriandra, pētersīļa, bazilika un lokiem.
(Te aizgāja sarkanvīns.)
Saldajā:
Gatavspirkts lazdu riekstu un šokolādes saldējums ar dažām kazenēm, avenēm, smalki sakapātu piparmētru un tikpat smalki sakapātu baziliku. - 13 piezīmesvieta jūsu piezīmēm
- 20.5.15 00:46
-
Pēc varen besījošas darba dienas nokāpu līdz piemājas dzertuvei beidzot kaut ko apēst, palūdzu uzcept vienu saldēto picu, pie kuras lasu šo ierakstu un daudz domāju.
- Atbildēt
- 20.5.15 01:53
-
super! man vakariņās tikai vīns un mazliet siera
- Atbildēt
- 20.5.15 02:45
-
Gribu to visu!!
- Atbildēt
- 20.5.15 04:35
-
razvrat
- Atbildēt
- 20.5.15 09:07
-
perversi.
- Atbildēt
- 20.5.15 09:16
-
smalki! Par olām, lūdzu, sīkāk.
- Atbildēt
- 20.5.15 10:36
- Atbildēt
- 20.5.15 12:21
-
love me like you do
noteikti pamēģināšu, paldies!
- Atbildēt
- 20.5.15 09:46
-
kolts
šīs olas? https://food52.com/recipes/35930-momofu
ku-s-soy-sauce-eggs
es uz viņām ilgi skatījos, kaut kā uzrunāja, bet nesaņēmos uztaisīt. - Atbildēt
- 20.5.15 10:37
-
Aha! iesaku.
- Atbildēt
- 23.5.15 09:32
-
Ja vēl neesi skatījies, ļoti iesaku šovu Mind of a Chef ar David Chang. Iedomājos, ka tev patiks.
- Atbildēt