14 October 2008 @ 09:57 pm
 
pati tikko sasmējos par savu atbildi uz vēstuli.
'un ko es tad tur par vienu rakstīšu? es vispār nesaprotu, kas tur jāraksta. man taču nav jāapcer visa tā viena cilvēka biogrāfija, par to kā viņš tur kaut kādā pāķu skolā mācījies un ka viņam ir divi bērni. kuru tas interesē? nav ne mazākās nojausmas, KĀ tas viss vispār ir domāts, uz ko ir jātēmē? man jāraksta kaut kāds faktoloģisks referāts par viņu bērnību vai žūrijas acīs jāiedabū asaras? zaibis.
:D
upd: vispār tā eseja ir jāraksta konkursam, kurš ir par godu Latvijas jubilejai. mājaslapā ir dažādu cilvēku, kuri ir piedalījušies barikādēs vai visādi citādi atbalstījuši Latviju pēdējās Atmodas laikā, biogrāfijas, no kurām man dažas jāizvēlas un kaut kas jāraksta.
 
 
( Post a new comment )
[info]lauska on October 13th, 2008 - 07:29 pm
Kas jāraksta? Annij, kas, pie velna, ir tas, kas jāraksta?
(Reply) (Thread) (Link)
fūrija[info]annija_ on October 13th, 2008 - 08:06 pm
nav ne mazākās nojausmas! bet man nešķiet, ka tam jābūt faktu pārblīvētam referātam. tā lapa pati jau ir pārblīvēta ar faktiem, man neliekas, ka viņi to pašu vēlas lasīt vēlreiz. es domāju uzrakstīt kaut kādu apceri/domrakstveidīgo par to cilvēku sajūtām barikāžu laikā un saraudinat žūriju. :D nezinu. Simsone tāpat labos un rediģēs tos darbus, un principā nav jau arī obligāti jāraksta māsterpīss, pohuj, ka neaizsūtīs uz konkursu. kaut gan mazliet jau gribētos.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
fūrija[info]annija_ on October 13th, 2008 - 08:07 pm
vispār, ieskrien skype.
(Reply) (Parent) (Link)