06 October 2008 @ 11:59 pm
 
es ienīstu fizku. nu tā, pavisam nopietni. šovakar man ir jāizburas cauri četrdesmit lappusēm par maiņstrāvu. un no pirmajām desmit lapām, ko esmu izlasījusi, sapratu tikai ievadu. nu, vai nav skumji piedzimt par stulbu blondīni? dzīve mani varēja apveltīt ar vismaz drusciņu loģiskās domāšanas, taču tai tomēr labpatikās pataisīt mani par Klegeres kundzes, Jubases kundzes un Log-ina kunga apsmieklu, turklāt vēl piešķirot man arī nepārspējamu slinkumu, kuru sadalot, tīri labi pietiktu trim citiem normāliem indivīdiem. mani nemaz neiepriecina trijnieki fizikā (starp ctu, es esmu vienīgā, kura Klegeres kundzes mācīšanas vēsturē esot dabūjusi divi, nu diktam jauki apzināties, ka esmu tik īpaša). principā jau es pilnīgi mierīgi varētu šobrīd nevis bezmērķīgi īdēt, bet gan lasīt to visu vēlreiz, kamēr es saprotu (mh). taču miegs tomēr arī ir svarīgs jauna, veselīga cilvēka augšanas procesa norisei, tātad man tagad būtu jāizvēlas.
ai, dirsā visu.
 
 
stāvoklis: bvēē
 
 
( Post a new comment )
ēvele: Weasel[info]skazhy on October 6th, 2008 - 08:38 pm
man itkā arī. bet es tagad uzgriezu kodeku un lieku mīskto tam visam :D

un (es taču nemaldos? hvz) jums reāli ir nepaveicies ar klegeri. tā vien liekas, ka viņa bez sirdsapziņas pārmetumiem varētu kādu no jums arī izrubīt un uzbļaut atlikušajiem: `pļaķ, rīgā vēl ir dakuja skolu pinpji, pļak!`
(Reply) (Thread) (Link)
fūrija[info]annija_ on October 6th, 2008 - 08:58 pm
khh, pat sasmējos. :D
nemaldies gan, Klegere, šķiet, vienkārši ir dzimusi, lai liktu justos nožēlojamiem ar fizikas izpratni neapveltītiem literātbērniem. nezinu, kas viņu ir padarījis par raganu, bet vainu mazliet mīkstina tas, ka kādreiz viņa brauca ar moci. :D apsveru domu rīt iekraut viņai ar ķieģeli.
(Reply) (Parent) (Link)