Dzēšlapa -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Marts 3., 2011


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:17
Marts jau sācies, bet atšķirībā no citiem gadiem man nekas vēl nav iesēts. Sēšu šo sestdien, tad būs augošs mēness.
Apnika lasīt dažādos kalendāros dažādos "pareizos" laikus. Par augošu mēnesi viss ir skaidrs - nekādu šaubu :)

(10 raksta | ir doma)

Comments:


From:[info]diana
Date:3. Marts 2011 - 09:43
(Link)
Kamēr man iesalusi komposta melnzemes kaudze, es laikam gulēšu pat līdz aprīlim. Un vispār, man viss katru gadu stipri izstīdz, varbūt jāsāk stādus pirkt gatavus.
Kā Tavs persiks? Un aktinīdija? Es te kaut ko fantazēju, ka man arī vajag. (Pagājušā gadā gan biju šokā, ka Salaspils gadatirgū par ieeju 1,50 no cilvēka prasīja, un mums četriem tātad 6 lati jāatdod, un par to naudu tak varēja 20 zemeņu stādus nopirkt. Nospļāvāmies un negājām iekšā. Tā ka uz gadatirgu vairs nepaļaušos.)
[User Picture]
From:[info]angel_girl
Date:3. Marts 2011 - 10:16
(Link)
Nu sēj tad marta beigās, kad jau ir pietiekami saulīte un turi saules pusē. Persiks man nosala, bet aktinīdija bija it kā dzīva. Lai gan to jau redzēs pavasarī.
Starpcitu, salaspilī tas gadatirgus bija botāniskajā dārzā (vismz tas uz ko es eju) un tur pats par sevi ir ko redzēt - nevajaga pat togadatirgu, lai būtu vērts tur aiziet.
From:[info]diana
Date:3. Marts 2011 - 10:18
(Link)
Tur es esmu bijusi reizes desmit, ja ne vairāk, bet parastā dienā nekad nav tik absurda ieejas maksa.

Nu tad es savā aukstuma ieplakā par persiku varu aizmirst.
[User Picture]
From:[info]angel_girl
Date:3. Marts 2011 - 10:36
(Link)
man kaut kā liekas, ka tā ieejas maksa tāda ir ....bet negribu strīdēties ;)
From:[info]diana
Date:3. Marts 2011 - 10:45
(Link)
Jā, paskatījos, Tev taisnība, tiešām, vienā brīdī cenas palielinātas no lata uz 1,50, un pensionāriem un skolēniem - no 60 santīmiem uz latu. Atceros, ka agrāk gandrīz katru mēnesi braucām tur staigāt ar bērniem un Artūra vecākiem pensionāriem, un mums biļetes izmaksāja 3,20, bet tagad četriem cilvēkiem - seši lati. Tāpēc arī biju sašutusi, pēkšņi ieraugot tādu cenas kāpumu. Viss jau laikam atkarīgs no tā, kas ir makā. Ja makā ir seši simti, tad tie seši lati ir sīkums. Ja makā pliks desmitnieks, tad paliek ļoti žēl.
[User Picture]
From:[info]angel_girl
Date:3. Marts 2011 - 10:59
(Link)
Nu, jebkurā gadījumā 6 ls ir daudz. Tāpēc arī mēs braucām uz turieni divatā ar vīru - izstaigā botānisko, iepērc ko vajaga un nevajaga arī (viņiem no Kaltenes katru gadu ved uz gadatirgu fantastiski gards žāvētas zives, ko meš parasti pērkam) un mājup. Pluss ir tāds, ka tur var dabūt to, kam citad būtu jābrauc pakaļ speciāli un tad par ceļu izietu noteikti vairāk nekā 3 ls par ieeju :)
tāds tas mūsu funktieris.
[User Picture]
From:[info]lauwa
Date:3. Marts 2011 - 13:35
(Link)
Mums ar persiki abi pagājušogad nosala un aprikozes ar pamatiigi dabuuja ciest, bet izdziivoja. Neiet laikam ar tiem siltzemju augljiem shite.
[User Picture]
From:[info]angel_girl
Date:3. Marts 2011 - 13:42
(Link)
man liekas, diezgan daudz kas būs nosalis arī no "normāliem" kociņiem.
[User Picture]
From:[info]lauwa
Date:3. Marts 2011 - 13:48
(Link)
Ot nez par sho ziemu, peedeejo reiz, kad bijām laukos (aizpagājušas brīvdienas) nemaz pie kocinjiem netikām - sniegs līdz pakaļai, kokiem tik zari ārā :D Redzēs kāds būs pavasaris.
[User Picture]
From:[info]angel_girl
Date:3. Marts 2011 - 13:54
(Link)
vispār jau pavasarim jābūt ātram un pa cik zeme nav baigi sasalusi, tad arī salīdzinoši sausam, bet tas tik tā - no sērijas "tā tauta runā".

> Go to Top
Sviesta Ciba