Dzēšlapa - Nomirt un nepiecelties!

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Aprīlis 23., 2009


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
08:43 - Nomirt un nepiecelties!
Vakar pasūtīju kartupeļu sēklu... kas maksā nieka 0.30 ls par kg bez pvn (jā, arī pvn - 21% jāmaksā). Un tad vēl vajaga kartupeļu kastes - a kur tādas lai rauj? Pieteicu mammai, lai meklē, jo kur citur mēs to kasti dabūtu?? Un vispār - sākt visu no nulles (lauku uzplēst, uzecēt, uzart, dabūt sējamo materiālu) ir sasodīti sarežģīti un dārgi.
Vakar vilcienā viena vecene ar kontrolieri sadirsās, bija neapmierināta un uzskatīja, ka kontrolierim viņai čut ne sarkanais paklājs jāklāj, jo par naudu (no viņas mazās pensijas), ko viņa samaksāja kontrolierim algu maksā, uz ko kontrolieris atbildēja, ka no viņa nodokļiem šamā pensiju maksā. Godīgi pateikšu - šitādas vecenes man pašai riebjas, būtu mana vaļa, apturētu vilcienu un izmestu viņu nahren ārā, par cilvēka apvainošanu darba pienākumus pildot. Vecā perdele, bļa!

(3 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]lauwa
Date:23. Aprīlis 2009 - 09:20
(Link)
saakt visu no nulles ja nav savas tehnikas vispaar ir apupec :/ Bet savs kartupels ir un paliek savs kartupels, pat ja izmazksaa daargaak :>
[User Picture]
From:[info]zhagata
Date:23. Aprīlis 2009 - 11:20
(Link)
man kopš esmu stāvoklī, ir pastipirnājies riebums pret visādiem šitādiem idiotiem! kaut kāds agresijas hormons vai? :D

Braucu autobusā, un viena vecene citai sievietei čut ne kliedza virsu "Vai ta nevar palaist izkāpt???" - sieviete atbild "Es pati vēlos izkāpt, ja?", un mēģināja izstumties ar ratiņiem - protams ka tā bāba aizvēras, bet ratiņus izcelt no transporta nepalīdzēja - grr... kā gribējās maukt!!!
[User Picture]
From:[info]angel_girl
Date:23. Aprīlis 2009 - 11:26
(Link)
Nu, ne visas sievietes var cilāt smagumus, tā ka tas nav noteicējs. Bet kaut kā reāģējam mēs akgresīvāk, kas ir, ir.

> Go to Top
Sviesta Ciba