Dzēšlapa -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Augusts 12., 2008


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
08:16
Kaitina, ka Krievija atkal mēģina pakļaut kādu no valstīm slēpjot to aiz labdarības plīvura. Es ļoti ceru, ka nato tomēr palīdzēs Gruzijai - jo nav godīgi, ka D-osetijai "aizmugure" ir krietni bieza, bet gruzīņi cīnās kā māk.
ES varētu ņemt piemēru no Krievijas un visā tajā haosā iejaukties ar fizisku palīdzību, nevis n-tajiem "pārstāvjiem", kas tur aizbrauc, pašausminās un gudri runā, ka jābeidz karot. Pārrunas vajagot - pārrunas neko nelīdzēs. Tur jau izklausās pēc principa - vai nu gruzīņi, vai nu viņus. Ļoti ceru, ka krieviem nekas neizdosies.

Toties mūsmājās viss pamazām notiek - pērļu vistas aug, bramas maina spalvu, broileri ņemās svarā, vistas dēj. Pīlēni arī sāk mainīt krāsu, truši aug.

Un kohinhinus mums ieteica iegādāties Čehijā, izstādē. Jā, tā arī braukšu uz Čehiju - izstādi, lai iegādātos vistas :0)

(1 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]minchux
Date:12. Augusts 2008 - 09:33
(Link)
sīkums tik ka palīdzēt Gruzijai šoreiz nav uz NATO sirdsapziņas, tb tā nav NATO dalībvalsts. ANO ir līdzīgi - Krievijai ir veto tiesības, tā ka tur viss ir pateikts... tur jau ir tas prikols, kādēļ pasaule dziļi ievelk elpu un cenšas katrs ar savu atbalstu kādai no pusēm tikt šobrīd cauri sveikā ar pēc iespējas zero-sum game, jo nu ar šo pasaule nebeidzas, vēl viss var notikties un krievs ir krievs, nepamanīt uz pasaules kartes un politiskajā arēnā to ir grūti, un viens lieks vārds un jautājums par savu valsti kļūst no "vai?" par "kad?". Gruzija, saprotams arī nav ES valsts, kas arī tai neuzliek par pienākumu sūtīt kautkādus savus spēkus. Tādēļ jau tās pārrunas ir nepieciešamas, lai tiktu galā ar šo savdabīgo situāciju.. jo ļaut krievam ālēties jau var, tik žēl, ka tādēļ kādam ir jāmirst.

> Go to Top
Sviesta Ciba