Dzēšlapa -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Janvāris 25., 2008


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
12:05
Pēc vakardienas "diskusijas" šodienas secinājumiem attaisīju pāris mājas lapas, apskatījos un sapratu, ka "kaut kad" plūstoši pārtop par "nekad", nopūtos un aizgāju cept kartupeļus uz pannas, kura visu rauj klāt. nekas, gan jau arī to mēs kaut kad nomainīsim pret jaunu...
Apburtais aplis ar mistikas pieskārienu. Matemātikā bija tāds jēdziens rakstām "tik" un "tik" paturam prātā. tad nu man ir - sakām "kaut kad" saprotam "nekad". Un tas tā attiecas uz pilnīgi visu - pilnīgi.

(5 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]minchux
Date:25. Janvāris 2008 - 12:10
(Link)
khmm, ja tu pateiktu, ko vēlies mainīt varbūt tauta tev parādītu vēl kādu risinājumu, kā "kaut kad" aizvien biežāk pārtaptu par "DONE" ;)!
[User Picture]
From:[info]angel_girl
Date:25. Janvāris 2008 - 12:13
(Link)
Runa jau nav par mainīšanu - tas ir no mums neatkarīgi :)
Ja jau varētu mainīt, tad jau mainītu :)
Pati cik reiz neesmu teikusi - es kaut kad pazvanīšu un tā arī neesmu pazvanījusi - tādi sīkumi, bet nu dikti mistiski atkārtojas :)
[User Picture]
From:[info]minchux
Date:25. Janvāris 2008 - 12:25
(Link)
hmm es biju sapratusi citādāk.. tātad nav svarīgi moš? ja būtu, tad jau otrs arī būtu atzvanījis. Es par to pēdējā laikā aizdomājos, jo jau baigi ilgi cenšos piezvanīt draudzenei, bet tai pat laikā egoistiskā doma - a ko šī man nav piezvanījusi :)?
[User Picture]
From:[info]angel_girl
Date:25. Janvāris 2008 - 12:30
(Link)
Droši vien, vienīgi dumji, ka varbūt man tas nav svarīgi, a kādam citam ir?
Ai, tas jau tikai tā - interesanti, ka ja lietas negrasās darīt, vai labprātāk nedarītu, tad es viņas sakos izdarīt "kaut kad".
[User Picture]
From:[info]minchux
Date:25. Janvāris 2008 - 13:07
(Link)
citreiz arī tipa tiek ar cilvēkiem sarunāts, lai tikai atšūtos. viena tāda reize man gan, paldies dievam ir bijusi pēdējā laikā, ā nē divas. ar kautkādiem bijušajiem, kuri grib tikties. 100gadu man viņi vairs neinteresē, bet nu vispārējam ķiķienam jāatbild kaut kas, tā patiesībā nav smuki, es to saprotu.

> Go to Top
Sviesta Ciba