Dzēšlapa -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Janvāris 4., 2008


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
11:09

(23 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]itta
Date:4. Janvāris 2008 - 16:18
(Link)
nu, tā kā mājās no elektroprecēm laikam ir gandrīz viss iespējamais, tad varu mēģināt uzskaitīt, kas tiek lietots, un kas ne tik ļoti.
čaiņiks, plīts, cepeškrāsns, ledusskapis - bez komentiem
brīvdienu rītos uz urrā aiziet karstmaizītes.
šobrīd priecājos, ka ir arī parastais tosteris - kad nelabumi, tad grauzdiņi ir tas, no kā vismaz nešķebina.
kombains - izmantoju reti, bet reizēm patiešām noder gan blenderkrūze, gan smalcināšanai (ja vajag vairāk kā divām personām)
kāta blenderis - bija viens, to jau "nolietoju", pa kāzu dāvankartēm iegādājām kruto bezvadnieku. super! biezzupas mums garšo :) tāpat arī banānu-piena kokčiki
kafijas automāts (espresso) - iedāvināja uz kāzām, mmmmm, kafija ar piena putiņām. bet arī pārsvarā lietojas tikai brīvdienās
mikrene - neatsverams palīgs mazu porciju sildīšanai. un popkorna gatavošanai. citu neko gan tur negatavoju - cepeškrāsnī tomēr garšīgāk un laikam arī veselīgāk.
ir vēl tāds tvaicējamais aparāts - periodiski tiek izmantots ļoti intensīvi. garšīga mazkaloriju un ērti pagatavojama pārtika, turklāt ļoti veselīgi.
citrusaugļu sulu spiede - periodiski izmantojam (kad apelsīni saldi)
parastā sulspiede - uzdāvināja uz kāzām, ne reizi vēl nav izmantota, bet domāju, ka burkānsezonā noteikti lietošu

nu jā - šobrīd ik pa laikam apsveram domu par trauku mazgājamo mašīnu. bet laikam jau vēl nav atrasts īsti labi argumentēts pamatojums. :) varbūt pēc laika atradīsies :)

cita sadzīves tehnika - fēns, putekļusūcējs (gana jaudīgs), TV, dators, epilators utml. ir un tiek lietots regulāri, pēc nepieciešamības. fēnu gan tikai, ja mati īpašāk jāieveido, ikdienā labāk lai žūst paši - jau tā mati gana trausli, kur nu vēl, ja ikdienā čakarētu...
[User Picture]
From:[info]angel_girl
Date:4. Janvāris 2008 - 16:24
(Link)
A vafeļu panna ir? Par tām sulu spiedēm - mums ir veselas divas, bet galīgi garām, lai izspiestu normālu daudzumu sulu, maz ka augļi/dārzeņi jāmizo, tad vēl jāstūķē iekšā un pēc tam n-to laiku jāberž...grrrr :)
Blenderis vēlāk baigi noderēs, kad bēbi būs jābaro - baigi labā manta.

Ne par tehniku - Tev nesākas vēl jokainās ēšanas paražas?? :) Nav tā, ka gribas dzert super saldu tēju un piekost marinētu gurķi?
[User Picture]
From:[info]itta
Date:4. Janvāris 2008 - 18:20
(Link)
vot, vafeļu panna ir tas, ko man nekādi neizdodas jēdzīgu atrast. tās sirsniņveidīgās jau nav nekādas vafeles - laikam jau ir tā, ka pēc vecās labās krivlaiku vafeļpannas neviena nešķiet gana piemērota... :)

jā, suluspiedēm ir tā stulbā problēma, ka pēc tam TĀĀĀĀ jāberž, lai, piemēram, burkāna iekrāsoto oranžumu nost dabūtu :/

jokainās ēšanas paražas man pagaidām izpaužas tā, ka ir palikušas baigi maz lietas, kas man patiešām garšo, turklāt tas garšo/negaršo mainās ne tik pa dienām, bet pat pa stundām. :D ja pāris nedēļas atpakaļ topā bija zivis, tad tagad zivīm virsū paskatīties nevaru. ar saldumiem arī vēl aizvien nedraudzējos, kaut gan pirms tam problēma bija - kā lai iztiek bez. abloms sanāca, kad ar baigo prieku pakampu maigumzefīru - kā nekā, mīļākais našķis bija. kad iekodos, nevarēju saprast - spļaut ārā vai tomēr saņemties un norīt to nokosto gabaliņu.... :) tēju, kafiju, sulas - nevaru dabūt iekšā. no dzeramiem tikai tīrs ūdens, pa retam - tomātsula. nu tā kaut kā man ar tām ēšanām iet. diezgan neierasti. reizēm tracina tā sevis nesaprašana, jo iepriekš jau diezko izlepusi nebiju... :)
[User Picture]
From:[info]angel_girl
Date:5. Janvāris 2008 - 16:02
(Link)
Man šausmīgi kārojās kolas grūtniecības laikā, pēc tam topā bija kefīrs, piens un kakao :) Lietas, ko ikdienā īpaši daudz nelietoju :)

> Go to Top
Sviesta Ciba