Dzēšlapa - Bo boooo

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Oktobris 25., 2007


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:14 - Bo boooo
Vakar sacepu ļoti gardas kartupeļu pankūkas, un ar puiku gandrīz visas notiesājām - atstājām bicīt pagaršot tētim, lai viņš ievērtē - viņam tādas garšo vai nē. Un laikam jau šīs "izēšanās" rezultātā man vakar pirms gulētiešanas sākās grēmas. Labi, ka mājās bija piens - jo tas ir pirmais līdzeklis, ko izmantot. Tā nu es 12tos naktī sildīju un dzēru pienu un visas grēmas kā ar roku noņēma. Secinājums - piens mājās jātur kaut vai tāpēc, lai būtu ko izmantot pašārstēšanās nepieciešamības gadījumā.
Šodien tāda diena, ka man nāk miegs, it kā esmu izgulējusies un tomēr - miegojos. Bet nedrīkst - ir gana daudz ko darīt - gan bakalaurs jāpielabo, gan jāpastrādā.
Nu tā lūk man iet ceturtdienā.


P.S. Sakiet, vai jūs nezinat, kur varētu dabūt informāciju, cik vispār pasaulē kopumā ir uzņēmumu, a??
Tags:

(9 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]lauwa
Date:25. Oktobris 2007 - 12:37
(Link)
Paklau, a tu taksh pa laukiem dziivojies, ja? Kaa juus laukos netu dabuujaat? Vai nava tik dzilji lauki? Vai es ko jaucu? :D
[User Picture]
From:[info]angel_girl
Date:25. Oktobris 2007 - 12:49
(Link)
Jā, es dzīvojos pa laukiem. Nekādi baigi dziļie nav, bet parastā mirstīgā telefona te arī nav. Te ir lmt i-birojs, un vīra datoriķa spējas, apvienojumā ar uz jumta liekamo antenu neta uzkjershanai :)
Un pa galvu lmt un tele2, ka nevar normāli zonu nodrošināt.

[User Picture]
From:[info]lauwa
Date:25. Oktobris 2007 - 14:34
(Link)
aha, skaidrs, palds. mums laukos lmt laikam ir tiiro ok zona :)
[User Picture]
From:[info]angel_girl
Date:25. Oktobris 2007 - 14:40
(Link)
Nu ja, un pa cik mums nav laptops, bet pc, tad mums veel bija jaaiegaadaajas huawei karte un arii zonas kjeeraajs, bet tas spoks nestraadaaja :)
[User Picture]
From:[info]lauwa
Date:25. Oktobris 2007 - 14:50
(Link)
vai die, kas tie par briesmonjiem? :D ja kompim ir bezvadu tiikla karte ta ar to nepietiks? un ja ir 2 kompi tad vajam 2 tos zveerus, nez?
[User Picture]
From:[info]angel_girl
Date:25. Oktobris 2007 - 14:53
(Link)
vakaraa paluugshu lai viira kungs atbild uz sho jautaajumu, tad Tu buusi zinaat :D
Jo es jau esmu parasts juuzeriitis :D
[User Picture]
From:[info]lauwa
Date:25. Oktobris 2007 - 15:04
(Link)
OKs :)
Patreizeejaa situaacija, ja kas ir wairless ruuters ar piesleegtu 1 kompi un 1 printeri caur wireless un 1 kompi piesleegtu ar vadu :) Un neta vads kas piesleegts pie ruutera. Riigaa tas iet cauri, bet vai ies ar telefonoperatoriem to4 nezinu :D
[User Picture]
From:[info]angel_girl
Date:25. Oktobris 2007 - 18:51
(Link)
Te viirs :)
Nu ar tiem mobzhiem ir taa. Lai izmantotu moboperatoru kaa inet pakalpojuma sniedzeeju tev protams vajag liigumu vai arii var pa daargo. Sisteema: kompis - savienojums - mobzis vai speciaalais modems (sievas mineetais Huawei). Mums taa huavei ir PCMCIA vai kaa vinju tur (voshim uz portu kas portatiivajiem). Lai to iespraustu PC vajadzeeja PCMCIA-PCI karti kas 636 veicii maksaaja 18 Ls. Bet tai Huawei ir drankjiiga uztvershana, ta ka ja grib ar moboperatoru to visu kaartot iesaku labaak izmantot kaadu normaalu telefonu. Saakumaa mums bija ar IrDA konekciju mobzis kompis, bet tai sevas specifikaacijas deelj ir baigi leenaa darbiiba. Ar zilzobi vai USB vadu tas buutu aatraak. Attieciigi ja mobzis, tad sainstalee pareizos draiverus un modeema konfiguraacijaas noraada modeemu kaa mobzi un lieta dariita. A lai caur to vienu mobzi laistu vairaakus kompjus uz aareejo tiiklu vajadzees proxi. Var jau arii pa tiesho sleegt, bet man labaak patiik izmantot proxy.
Varbuut pietiekami sakariigi neizteicos bet ceru ka domu nokjeeri.

Vispaar vari pazondeet pie triatel, varbuut jums tur ir triatel paarklaajums, tas manupraat buutu labaaks risinaajums.

Ja ko veel preciizaak gribi zinaat, tad spied uz meilu sievai (ja vinjai ir ieksh userinfo meils noraadiits), vai arii kaut kaa citaadaak apmainaties koordinaataam.

Es ir runaajis HAU :)
[User Picture]
From:[info]lauwa
Date:26. Oktobris 2007 - 07:42
(Link)
aha, apm skaidrs, palds :)

> Go to Top
Sviesta Ciba