|
Septembris 13., 2007
08:11 - Mājsaimnieču lietas -
|
Comments:
From: | bumsis |
Date: | 13. Septembris 2007 - 08:45 |
---|
| | | (Link) |
|
Tā neko sev ķirbītis.:)))Manējie tik sulās šamo lieto. Un par tām kotletēm-paldies!Laba ideja.Dikti sen nav ēstas.Aš siekala uz dokumentiem nopakšķēja.:) Mums šogad bezdievīgi daudz ābolu.Tad nu žņirījam šamos sulā.Un gaidam, kad tiksim pie burkāniem.Tad varbūt, pārvarēšu savu iedzimto slinkumu un sataisīšu kādu burku kabaču ikrus(manā izpildījumā gan tas izskatās vairāk pēc kabaču ķopša):)
Ceru, ka tad kad 6dien atbrauks vīra vecāki, tad mammai varēs uzticēt ābolu sulas taisīšanu. Man arī stāv kabači/patisoni un gaida, kad būs gatava paprika, tad es uztaisīšu kabaču ikrus. Jo ir gan tomāti, gan sīpoli, gan burkāni - a vot paprikas nav!!! Vispār jau ir, bet nav vēl gatava.
From: | bumsis |
Date: | 13. Septembris 2007 - 09:24 |
---|
| | | (Link) |
|
A ko Tu ar patisoniem darīsi.Ja drīkstu jautāt.Marinēsi?
Nu, mazāka izmēra patisoni tiek marinēti, jā, bet pa cik šitie tā krietni pārauguši, tad es viņus kopā ar kabačiem ikros taisīšu. Viņi taču pēc garšas ir tādi paši (nu labi, nedaudz saldāki). |
|
|
Sviesta Ciba |