Dzēšlapa - Mājsaimnieču lietas -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Septembris 13., 2007


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
08:11 - Mājsaimnieču lietas -

(6 raksta | ir doma)

Comments:


From:[info]bumsis
Date:13. Septembris 2007 - 08:45
(Link)
Tā neko sev ķirbītis.:)))Manējie tik sulās šamo lieto.
Un par tām kotletēm-paldies!Laba ideja.Dikti sen nav ēstas.Aš siekala uz dokumentiem nopakšķēja.:)
Mums šogad bezdievīgi daudz ābolu.Tad nu žņirījam šamos sulā.Un gaidam, kad tiksim pie burkāniem.Tad varbūt, pārvarēšu savu iedzimto slinkumu un sataisīšu kādu burku kabaču ikrus(manā izpildījumā gan tas izskatās vairāk pēc kabaču ķopša):)
[User Picture]
From:[info]angel_girl
Date:13. Septembris 2007 - 09:15
(Link)
Ceru, ka tad kad 6dien atbrauks vīra vecāki, tad mammai varēs uzticēt ābolu sulas taisīšanu. Man arī stāv kabači/patisoni un gaida, kad būs gatava paprika, tad es uztaisīšu kabaču ikrus. Jo ir gan tomāti, gan sīpoli, gan burkāni - a vot paprikas nav!!! Vispār jau ir, bet nav vēl gatava.
From:[info]bumsis
Date:13. Septembris 2007 - 09:24
(Link)
A ko Tu ar patisoniem darīsi.Ja drīkstu jautāt.Marinēsi?
[User Picture]
From:[info]angel_girl
Date:13. Septembris 2007 - 10:32
(Link)
Nu, mazāka izmēra patisoni tiek marinēti, jā, bet pa cik šitie tā krietni pārauguši, tad es viņus kopā ar kabačiem ikros taisīšu. Viņi taču pēc garšas ir tādi paši (nu labi, nedaudz saldāki).

> Go to Top
Sviesta Ciba