Dzēšlapa - Mājsaimnieču lietas -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Septembris 13., 2007


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
08:11 - Mājsaimnieču lietas -
Aizvakar mēs dabūjām no kaimiņienes ķirbīti (tādu, uz 14 kg), sastrādājām pusi no viņa un tagad uz plīts stāv 2 katli ar ķirbju kompotu un gaida, kad Armands aizdosies pie auklītes, lai varētu tapt izliets pa burkām. Labi, ka vīra mamma mums iedeva burkas, a to būtu galīgi bēdīgi ar to taru, kamī kaut ko iebakstīt. Tā redz, ir, kad dzīvo ar domu, ka ko ko, bet burkas jau mums nevajadzēs un visas aizvedām manai mammai. Tagad nu sanāk, ka jāved atpakaļ....
Vakar ar vīru salasījām sēnes un šodien taps sēņu kotletes. Vārdu sakot - darba gana daudz.. galvenais darīšanā. Ko jūs labu sadarījāt?

(6 raksta | ir doma)

Comments:


From:[info]bumsis
Date:13. Septembris 2007 - 08:45
(Link)
Tā neko sev ķirbītis.:)))Manējie tik sulās šamo lieto.
Un par tām kotletēm-paldies!Laba ideja.Dikti sen nav ēstas.Aš siekala uz dokumentiem nopakšķēja.:)
Mums šogad bezdievīgi daudz ābolu.Tad nu žņirījam šamos sulā.Un gaidam, kad tiksim pie burkāniem.Tad varbūt, pārvarēšu savu iedzimto slinkumu un sataisīšu kādu burku kabaču ikrus(manā izpildījumā gan tas izskatās vairāk pēc kabaču ķopša):)
[User Picture]
From:[info]angel_girl
Date:13. Septembris 2007 - 09:15
(Link)
Ceru, ka tad kad 6dien atbrauks vīra vecāki, tad mammai varēs uzticēt ābolu sulas taisīšanu. Man arī stāv kabači/patisoni un gaida, kad būs gatava paprika, tad es uztaisīšu kabaču ikrus. Jo ir gan tomāti, gan sīpoli, gan burkāni - a vot paprikas nav!!! Vispār jau ir, bet nav vēl gatava.
From:[info]bumsis
Date:13. Septembris 2007 - 09:24
(Link)
A ko Tu ar patisoniem darīsi.Ja drīkstu jautāt.Marinēsi?
[User Picture]
From:[info]angel_girl
Date:13. Septembris 2007 - 10:32
(Link)
Nu, mazāka izmēra patisoni tiek marinēti, jā, bet pa cik šitie tā krietni pārauguši, tad es viņus kopā ar kabačiem ikros taisīšu. Viņi taču pēc garšas ir tādi paši (nu labi, nedaudz saldāki).
[User Picture]
From:[info]maans
Date:13. Septembris 2007 - 09:50
(Link)
kā tu gatavo sēņu kotletes?:)
[User Picture]
From:[info]angel_girl
Date:13. Septembris 2007 - 10:35
(Link)
Nu, šī būs pirmā reize, kad taisīšu, bet ņemšu apmēram 2/3 vārītas dažādas sēnes un 1/3 gaļas, visu samalšu kopā, piemalšu sīpolu. Tad tajā visā iebakstīšu kartupeļu cieti, vienu olu, sarīvēšu uz lielās rīves sviestu (tas, lai kotlete ir sulīgāka), nu un garšvielas. Un tad jau redzēs, kas sanāks :) Mammai sanāk ļoti neslikti.

> Go to Top
Sviesta Ciba