Dzēšlapa -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Jūlijs 26., 2007


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
07:46
Labrīt,
Beidzot ciemiņš arī prom un nu var viegli uzelpot. Pa šīm dienām uztaisījām ļoti glītu puķu dobi, un tas laikam arī ir lielākais darbs.Vistiņas sāk dēt, un tas, savukārt, priecē.
Ābolu pakšķēšana nerimstas, un aktīvi turpinās ābolu lasīšana spaiņos. Ir nogaršots pirmais tomāts, taču siltumnīcā ir vēl pārītis gatavi.
Vakar saņēmām Bakker katalogu un ir jau noskatītas pāris puķes, kuras vēlamies iegādāties. Tagad tik jāsarunā ar mammu vai viņa ko nevēlas pirkt, jo tad iznāk lētāk. Lūk tā lūk ;)
Un jāsāk interesēties par to, kā pareizi lillijas audzēt - man viņu dikti daudz,un pat sāk iepatikties, taču īstas nojēgas ko un kā ar viņām darīt īsti nav.
Nu ja - tā kaut kā ;)
Lai Jums laba 4diena ;)

(5 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]zum
Date:26. Jūlijs 2007 - 09:10
(Link)
Ko Tu sastādīji savā jaukajā puķu dobē?
[User Picture]
From:[info]angel_girl
Date:26. Jūlijs 2007 - 09:45
(Link)
Centrā ir dienziede, apkārt diezgan cieši tai plēksnainās pīpenes, savukārt tām vienā sānā mombrēcijas un apkārt augstos dažādās krāsās īrisus un gar pašu ārmalu miķelītes. lai būtu smuki - ziedoši :)
[User Picture]
From:[info]zum
Date:26. Jūlijs 2007 - 10:07
(Link)
Zum izvelk puķu grāmatu un sāk pētīt .)
Dienziede, tā ir tā dzeltenā? Un kas ir mombrēcijas, arī garas? Es no puķēm neko nesaprotu. Toties es zinu, ko gribu. Akmensdārzu un tādu, kā japāņu dārza parodiju :DDD
[User Picture]
From:[info]angel_girl
Date:26. Jūlijs 2007 - 10:58
(Link)
Dienziede ir ne tikai dzeltena, bet ļoti krāsainas, bet parasti viņas ir dzeltenas. mombrēcijai lapas ir kā gladiolām un arī ziedkopa kā gladiola - tikai ziediņi ir sīkāki.
Man bija akmes dārzs, bet es sapratu, ka tas nav man pasākums - dikti daudz jānoņemās un arī puķes ne visas tur var stādīt :(
Bet tas ir labi, ka zini, ko gribi.
Starpcitu, kur atrodas Tavs sapņu namiņš?
[User Picture]
From:[info]zum
Date:27. Jūlijs 2007 - 10:31
(Link)
Tālu, Saldū!

> Go to Top
Sviesta Ciba