|
Maijs 21., 2007
17:14 rekā es gandrīz samelojos, nav tā, ka es neko šodien nebūtu sadarījusi. Es salasīju 200 pienenju ziedus, atlapoju tos un iemērcu, rīt vārīšu pieneņu medu. Bet nu pasākums reāli piņķerīgs un pacietību prasošs. Un pavisam drīz mīļums būs mājās.
|
Comments:
dajoš recepti? :) es ar gribu!!! :)
Oki - dabuusi recepti, bet uzreiz briidinu - jebatorijs konkreets. Taatad - 200 pienenju ziedi (vislabaak pilniibaa atveerushies), 2 glaazes cukurs, 1 citrons, 1 litrs uudens. Pienenes salasa, dzeltenaas lapinjas atrauj no zaljaas pamatnes, tad ieliek katlinjaa, aplej ar 1 litru uudeni. Nostaadina 24h. Peec tam liek visu uz uguns, piemet klaat cukuru (2gl), sariiveetu ar visu mizu citronu un vaara. Peec tam izkaash, liek burkaas, un ledusskapii. Peec kaada laika medus gatavs. Bet no saakuma jaalietojot nedaudz.
|
|
|
Sviesta Ciba |