Dzēšlapa - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Maijs 22., 2007


[info]angel_girl07:58
Oki - dabuusi recepti, bet uzreiz briidinu - jebatorijs konkreets.
Taatad - 200 pienenju ziedi (vislabaak pilniibaa atveerushies), 2 glaazes cukurs, 1 citrons, 1 litrs uudens.
Pienenes salasa, dzeltenaas lapinjas atrauj no zaljaas pamatnes, tad ieliek katlinjaa, aplej ar 1 litru uudeni. Nostaadina 24h. Peec tam liek visu uz uguns, piemet klaat cukuru (2gl), sariiveetu ar visu mizu citronu un vaara. Peec tam izkaash, liek burkaas, un ledusskapii. Peec kaada laika medus gatavs. Bet no saakuma jaalietojot nedaudz.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba