Dzēšlapa -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Aprīlis 26., 2007


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
13:22

(15 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]amanita
Date:26. Aprīlis 2007 - 15:31
(Link)
skumīgi palika šito lasot.
man abi vecāki skolotāji, omīte izbijusi direktore, tagad skolu inspektore, vēl visādi radi man skolotāji... esmu pati arī skolā pastrādājusi. vienvārdsakot - iekšā līdz ausīm.
slikti strādā? skolās izmisīgi trūkst skolotāju. jāņem katrs, kurš vispār ir ar mieru nākt strādāt. varētu jau pārmest, ja no 3 kandidatūrām darbā pieņemtu sliktāko, bet, ja no nulles ir spiesti pieņemt nulli? krustmātes skolā jau 2 gadus nemāca fiziku, jo NAV NEVIENA. uz eksāmeniem mazliet atnāk pamācīt no blakus skolas.
mani vecāki darbā ierodas pusastoņos. mājās brauc ap septiņiem. tas tā vidēji. kad ir semestra vai gada beigas, eksāmeni utt - mamma pārrodas ap desmitiem.
un, nē. ne reizi dzīvē neesmu jutusies, ka es dzīvotu bagātā ģimenē.
jā - un tas garais atvaļinājums. manējie ir arī direktora vietnieki, tā kā stiepies kā gribi - tikai mēnesis. kā visiem mirstīgajiem.
[User Picture]
From:[info]angel_girl
Date:27. Aprīlis 2007 - 08:40
(Link)
Nu skumji, bet man krustmaate ir medikjis, varu pastaastiit kaa vinja un par kaadaam naudaam straadaa. Nozheelojami. Draugi ir policisti - vinji par shiim algaam uzlika konkreetu darba laiku - citaadi nevar - sisteema slikta.
Un tie skolotaaji arii ir dazhaadi - ir taadi, kuriem pieminekli gribas celt, ir taadi, kurus noshaut ir par maz... :(

> Go to Top
Sviesta Ciba