Dzēšlapa -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Novembris 30., 2006


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
08:06
Lab-rīt!
Es jau no paša agra rīta rakstu atskaiti!
Par brīvdienām - superīgas - i tāpēc,ka bija superīgs ciemiņš, i tāpēc, ka brīvdienas. Vienīgi - vakarrīga pastaigu iztraucēja debīlie mednieki (kaut viņi viens otru apmedītu)! Vazājas kretīni pa mūsu zemi, būs jāliek zīme, ka medniekiem ienākt aizliegts un jāsauc menti, tiklīdz viņi uzradīsies, mums ar tiem kretīniem medību līguma nav, tā ka lai iet ar apli mūsu īpašumam.

Nu ja, a vēl es calis.lv izlasīju vienas meitenes jautājumu - šamā nevarēja izlemt - dzemdēt pašai vai ķeizaroties. Un kas ir trakākais, lielāka daļa "gudrinieču" gudri runāja par to, ka jādzemdē pašai! Un ka ķeizars ir pē, kaka, ja vien ārsti neliek. Man domāt, ka mūsdienās sen vairs nav nepieciešamība mocīties pašai, ja cilvēks to negrib. Taču tās, kuras nevar atļauties ķeizaroties vai viņu ticība to neļauj ķeizarus šausmīgi nosoda. Es jau saprotu, ka tas ir tikai un vienīgi skaudības dēļ, ka pašai bija jāmokas, a cita tiek cauri sveikā! Latviešu mentalitāte vai zinies. Mūsdienās vēl aizvien ir tādi, kas uz veikalu ar zirgu dodas, bet tas taču nenozīmē, ka visiem tā jādara, vai ne?

(14 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]karaliene
Date:30. Novembris 2006 - 09:26
(Link)
nu nezinu, nezinu...par to skaudību. tā ir katra paša izvēle, bet, ja godīgi, es arī nesaprotu, kāpēc labprātīgi izvēlēties ķeizaru. 1) tā tomēr ir operācija; 2) klausoties, kā kāda izvēlēsies visas iespējamās anestēzijas, tad vēl sēdēs vannā, lai nesāpētu un gala beigās varbūt vispār izvēlēsies ķeizaru...rodas jautājums, vai viņa patiešām ir gatava laist pasaulē bērnu! jo tas grūtums, kas sākas ar bērna piedzimšanu, ir nesalīdzināmi lielāks nekā pašas fizioloģiskās dzemdības
[User Picture]
From:[info]angel_girl
Date:30. Novembris 2006 - 09:54
(Link)
Par to "vai viņa patiešām ir gatava laist pasaulē bērnu! jo tas grūtums, kas sākas ar bērna piedzimšanu, ir nesalīdzināmi lielāks nekā pašas fizioloģiskās dzemdības" - galīgākās muļķības. Vai tāpēc vien, ka es nedzemdēju man ir grūtāk tikt galā ar bērnu? Buļļa kakas! Vai tās, kurām ir grūtākas dzemdības, ir labākas mammas??
From:[info]guvi
Date:30. Novembris 2006 - 10:03
(Link)
pilniigi atbalstu tavu viedokli - un iepriekshmineetais patieshaam shkjiet smiekliigs, paargudrs izspljaavums un visss un manupraat jebkaadi argumenti, taadaa garaa, kaa taa ieprieksheejaa komenteetaaja ir vienkaarshi tizulms, kaa gan citaadi to var nosaukt
[User Picture]
From:[info]karaliene
Date:30. Novembris 2006 - 10:31
(Link)
es Tev nelieku dzmedēt! pilnīgs tizlums man liekas tas, ka kāds nespēj pieņemt citu viedokli
[User Picture]
From:[info]karaliene
Date:30. Novembris 2006 - 10:26
(Link)
ko tik cilvēki neizloba no sacītā...runa nav par labākam vai sliktākām mammām! runa ir par to, vai tad, ja neesi gatava dzemdēt bērnu, esi gatava viņu audzināt....
[User Picture]
From:[info]ld
Date:30. Novembris 2006 - 10:34
(Link)
"Vai tāpēc vien, ka es nedzemdēju man ir grūtāk tikt galā ar bērnu?"
tev taču bija cits gadījums! karaliene runā par emocionālo briedumu un sagatavotību. ne jau dzemdības nosaka kāda mamma tu būsi, bet tas kā tu gatavojies šim pasākumam tas ieskicē tavu attieksmi pret bērnu kā tādu. ne?
[User Picture]
From:[info]ld
Date:30. Novembris 2006 - 10:33
(Link)
"rodas jautājums, vai viņa patiešām ir gatava laist pasaulē bērnu! jo tas grūtums, kas sākas ar bērna piedzimšanu, ir nesalīdzināmi lielāks nekā pašas fizioloģiskās dzemdības"
piekrītu :)
[User Picture]
From:[info]habibti
Date:30. Novembris 2006 - 11:49
(Link)
tad kā mēs klasificējam epidurālo anestēziju?
[User Picture]
From:[info]karaliene
Date:30. Novembris 2006 - 12:18
(Link)
kā atsāpināšanu?
[User Picture]
From:[info]habibti
Date:30. Novembris 2006 - 12:24
(Link)
to pašu atsāpināšanu jau it kā sola arī dzemdības vannā..
[User Picture]
From:[info]karaliene
Date:30. Novembris 2006 - 12:29
(Link)
nu gluži salīdzināt nevar..vai tu sēdi vannā, atslābinies un sāpēs kļūst "vieglākas", vai Tu tās sāpes nejūti vispār
[User Picture]
From:[info]habibti
Date:30. Novembris 2006 - 12:45
(Link)
viss jau ir ļoti atkarīgs no individuālās sievietes organisma un bērniņa veselīabs stāvokļa.
es nekad neesmu bijusi stāvoklī, bet es jau tagad zinu, ka man ir paniskas bailes no dzemdībām un domāju, ka tas, ka dzemdību brīdī es neesmu šoka stāvoklī no visa notiekošā ir labāk bērnam..bet tāds ir mans viedoklis.:) bet gan jau, ka tad, kad man pašai būs jādzemdē, es runāšu savādāk :)
[User Picture]
From:[info]karaliene
Date:30. Novembris 2006 - 13:54
(Link)
protams, ka viss ir ļoti individuāli:) man arī likās, ka ar manu ģībšanu pie sāpēm, vajag izvēlēties vismaz anestēziju; baidījos, vai tādā gadījumā mans bērns vispār nenāk pasaulē ar ķeizaru. bet es tiku ar visu galā, lai cik grūti arī bija. un ja man jautātu, kā dzemdēt, iepriekš minētie būtu mani argumenti par dzemdībām! ne jau tāpēc, ka man skauž
[User Picture]
From:[info]ld
Date:30. Novembris 2006 - 10:31
(Link)
nezin - man jau liekas, ka pašai ir vislabāk
bēbis izlemj nākt kad viņš grib nevis kad kāds viņuizvelk ārā
nekādu rētu - viss smuki un jauki
nav jau tās dzemdības nemaz tik briesmīgas kā visi te iedomājas :)

> Go to Top
Sviesta Ciba