Dzēšlapa - Rīt jau būs.... 38 nedēļa

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Janvāris 23., 2006


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:01 - Rīt jau būs.... 38 nedēļa

38.  nedēļa:

Jūsu mazulis: Bērniņš joprojām pieņemās svarā, pat par 28 g dienā (nu, vai nav malacis?). Pēdējās grūtniecības nedēļās mazulis aizņem visu dzemdi un, samazinoties augļa ūdens daudzumam, ir ļoti tuvu dzemdes sienai(grūti viņam). Kad glāstat vai masejat vēderu, bērns jūt Jūsu rokas pieskārienu (o jā, kas ir - tas ir. Tāpēc tētis viņu šad tad paķircina...). Mazuļa āda ir gluda un mīksta, tā vēl joprojām klāta ar plānu kārtiņu sierveida ziedes (redzējusi neesmu, bet var jau būt, ka nemelo). Mazulis ir pieradis pie tā, ka viņu cieši aptver dzemde, kas reizēm saraujas un atslābst (aga, ir arī tāda lieta, es arī to jūtu). Astoņdesmit procentu bērnu dzimst apmēram desmit dienas pirms 280.dienas(mums ar puiku ir noruna, ka viņš nebūs tajos 80%).

Jūs pati: Dienā rosoties nogurst kājas, ja iespējams, guļot tās paceļiet uz augšu (pēc pastaigas nogurst gan). Bērns tagad grozās mazāk (kurš ir tas bērns, kurš grozās mazāk? Mūsējais? Da jūs ko!!!!!!!), varbūt jūtat dīvainu sanošu sajūtu makstī, jo viņš kustina galvu pret Jūsu vēdera lejasdaļas muskuļiem (aga, reizēm ir kaut kas tāds dīvains). Iegurņa saites sasniedz maksimālo elastības pakāpi, ļaujot izplesties iegurņa un krustu locītavām(labi, tas nozīmē, ka vairāk nebūs sāpīgi, ja?) . Normāla grūtniecība ilgst no 38 līdz 40 nedēļām (aga un man ir pilnīgi normāla). Iespējams, ka Jums noteiktā dzemdību diena jau tuvojās (tuvojas, tuvojas tas 14. februāris). Bet nenoskaņojoties uz šo konkrēto datumu (nekā nebija, 3.02. vēl uz USG jāiet un tad jau 14.02. varēs dzimt mazulis)! Tas ir tikai tāds koordinācijas punkts, neviss precīz datums, kad jānotiek dzemdībām. Noteiktajā datumā dzemdē tikai ļoti minimāls sieviešu daudzums (minimāls saki? Labi, es piekrītu būt starp šīm dažām). Pārsvarā dzemdības notiek + (-) 2 nedēļās no šī datuma (tu ko centies iebiedēt??Ja, es tev gan!!!!).

P.S. par to bērna ķircināšanu - ir tāda lieta, viņam patīk, kad viņam kutina vai glāsta muguriņu (a varbūt dupsi), bet nu to viņš izstutē ikreiz, un pēc tam mani atspārda ;D


(8 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]gale
Date:23. Janvāris 2006 - 10:19
(Link)
:) da chivo zhe miiliigi.. :)))
[User Picture]
From:[info]angel_girl
Date:23. Janvāris 2006 - 10:20
(Link)
kas tieši? Kad mazais atspārda kuņģi, tad nav mīlīgi :D
[User Picture]
From:[info]ld
Date:23. Janvāris 2006 - 10:26
(Link)
kaapeec tu esi taa iekoncentreejusies uz to 14.februaari? dakteri jau to nosaka ljoti aptuveni. tas jau nenoziimee, ka tas ir beernam vislabaakais laiks dzimshanai, tas ir tikai aptuveni noteikts. beebis pats zinas, kad vinjam laiks liist aaraa un tas var nesaskaneet ar aarstu aptuvenajiem reekjiniem. man viens aarsts teica 21.februaarii, otrs 27.02, bet peec USG sanaaca, ka 3.marts. es taa iipashi par to nesatraucos un ljaavu siikam piedzimt kad vinjsh gribees - janvaarii, februaarii vai martaa :)
[User Picture]
From:[info]angel_girl
Date:23. Janvāris 2006 - 10:28
(Link)
jo man ļoti patīk tas datums :)
un man visi usg, visi aarsti un visi, saka ka buus 14. februaaris :)
Var jau buut aatraak vai veelaak, bet tad es iekoncentreetos uz "veelaak" un to somu nemaz arii nesakraameetu un visu atkliktu uz to "veelaak".
[User Picture]
From:[info]ld
Date:23. Janvāris 2006 - 10:49
(Link)
par somu nesatraucies - es sakaartoju peedeejaa dienaa. turklaat slimniica jau nav nekaads cietums - ja kas truukst, tad var tachu paluugt lai atnes.

es piemeeram tikai dazhus pamperus nopirku pashus mazaakos, jo nezinaaju cik liels beebis buus. un tad peedeejo mees nejaushi sapleesaam - mums cita mamma aizdeva :)
[User Picture]
From:[info]angel_girl
Date:23. Janvāris 2006 - 11:08
(Link)
Nu, par somu viss ok - ir sakaartota, jau staav :)
Tagad tik jāgaida, kad noderēs.
[User Picture]
From:[info]delvira
Date:23. Janvāris 2006 - 10:32
(Link)
Mana labaakaa draudzene piedzemdeja divas nedeljas peec datuma, un pec tam sacija, ka labi, ka taa, jo tajaa iistajaa datuma nemaz veel neesot bijusi gatava, ne soma, ne kas, vel valsts examenus kartoja, uzrakstija pedejo darbu un tad sacija bebim- nu vari naakt, un tad vel 3 dienas shis ni un ni, bet tad gan vina esot bijusi jau paargatava, tads iekshejs miers.
Es pat nezinu, kapec to stastiju:))
Bet 14.februaris ir loti skaists datums. Sirsninbeerns.
[User Picture]
From:[info]angel_girl
Date:23. Janvāris 2006 - 10:34
(Link)
zini, tā jau runā, ka ar mazajiem visu var sarunāt ;) es uz to ceru, patiesībā, jo tie padsmitie datumi mūsu ģimenē tādi svarīgi :)

> Go to Top
Sviesta Ciba