Dzēšlapa -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Janvāris 22., 2006


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:46
Sakiet, ko gribat, bet nu ir tas demogrāfiskais bums. Kur vien paveros - redzu kādu topošo māmiņu :) Kādu, kura vai nu jau ir ar lielu punci, vai kādu, kura tikai nesen uzzinājusi, ka ir pieteicies mazaiz brīnums. Un man ir prieks par to :)

(6 raksta | ir doma)

Comments:


From:[info]4
Date:22. Janvāris 2006 - 11:20
(Link)
Kad es biju staavoklii, man arii taa likaas! :DD
[User Picture]
From:[info]angel_girl
Date:22. Janvāris 2006 - 12:49
(Link)
Nea, kad es paliku stāvoklī, tad vēl tik traki nebija.
From:[info]4
Date:22. Janvāris 2006 - 13:25
(Link)
Nu man liekas, ka mees iisteniibaa nepieveershan uzmaniibu punchiem tik ilgi, kaameer pashaam nav.. Vismaz man pashai resnai esot, likaas, ka katra otraa sieviete arii taada ir :))
From:[info]mikii
Date:22. Janvāris 2006 - 12:32
(Link)
..tā jau ir - kad pašai tas ir svarīgi, aizvien vairāk to redzi arī citur (man gan tā ir ar mašīnām - ja iedomājos, kādu man gribētos, pēc tam aizvien biežak to redzu ielās). bet iespējams, ka bums (vai normāls bērnu daudzums) tik tiešām ir sācies - daži ekonomisti/demogrāfi uzskata, ka ir mainījies pirmā bērna dzimšanas vecums sievietēm. padomju laikā tas bija samērā agri, kaut kur drusku pēc 20 gadiem, jo viss bija relatīvi stabili. līdz ar pāreju un jukām dzimstība krita, cilvēki nebija pārliecināti par nākotni un bērnu bija mazāk. tagad, kad ekonomiskā situāciuja mazliet nostailizējas, dzimstība atjaunojas, taču vidējais vecums sievietēm, kad dzimst pirmais bērns ir lielāks - jāpaspēj taču vēl augstākā izglītība piebeigts, kādā darbā pastrādāt.. šķiet, ka turpmāk dzims'tibais Latvijā vajadzētu aiziet pareizajās sliedēs..
[User Picture]
From:[info]angel_girl
Date:22. Janvāris 2006 - 12:48
(Link)
Zini, pat runa nav par to - ka es redzu to, kas man ir aktuāli, tas tāds novērojums no malas - gan redzot notiekošo LU, gan man apkārtējos cilvēkos, bet jāņem jau vērā, ka visi vairāk vai mazāk man apkārtējiem ir ap 25 :) Tā ka tas tā varētu būt ar to vecumu un protams - finansiālā puse arī daudz ko spēlē - tagad mazuli var atļauties.
[User Picture]
From:[info]ld
Date:23. Janvāris 2006 - 10:39
(Link)
nav nekaada buma - tu vienkaarshi redzi cilveekus ar beerniem punchos. taads taadu atrod, "redz" :)

> Go to Top
Sviesta Ciba