Dzēšlapa -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Janvāris 19., 2006


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
08:59

(35 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]savaadaisu
Date:19. Janvāris 2006 - 12:33
(Link)
Nu daba jau visu saliek pa vietā mtā ka tam jābūt. Un man jau nu nebūtu nekas pretīgs dzemdēt! Un ko gan sievietes diži vairāk zin par vīriešiem??? Tukša runāšana - varbūt zin kaut ko par kādu dikti mazu vīriešu grupu un tas arī viss. Bez tam ja arī zin tad tas jau no sieviešu dabas - sievietes pa dzīvi ir tādas emocionālas un dikti citu dvēselē lienošas un tam tā ir jābūt. Vīrieši savukārt ir vairāk uz praktiskumu un konkrētību ne jūtošanos utt. Visam jābūt līdzsvarā un tas arī viss.
Domāju, ka ja sievietes izdalītu ko līdzīgu seksa laikā, tad arī par to būtu pētījums. Ir pētījumi par klitoru stimulēšanu un krūšu galiņu piebriešanu no uzbudinājuma utt ... par tiem tu neko nesaki!

Un visa šī manas sievas puksta pirmā dziļā doma bija tieši uz mums abiem tikai un vienīgi :)
[User Picture]
From:[info]heartstripper
Date:19. Janvāris 2006 - 13:43
(Link)
Sievietes neko neizdala sexa laikā?.. ;))) Khmm..
Par to vīriešu dzemdēšanu man domāt, ka tos 9 mēnešus, visus paŗbaudījumu, psiholoģiskās un fizioloģiskās grūtības un pārmaiņas toč toč nevarētu izturēt - vismaz lielā daļa. Vīrieši takš i vājais dzimums :P Die`s nedod, kaut kas ne tā notiek, kā plānots.. Vīrietis man bieži atgādina zirgu, kam klapes uz acīm - viņam ļoti grūti ieraudzīt vairāk un plašāk, darīt reizē vairākus darbus etc. Sievietes daudz vieglāk un ātrāk pielāgojas. Tāpēc jau arī spēj radīt bērnus.
Un es galu galā par to, ka nepatīk vīrieša locekļa un viņa apmierināšanas kults. Tas, kas starp jums, ir starp jums un uz citiem neattiecas.
[User Picture]
From:[info]savaadaisu
Date:19. Janvāris 2006 - 15:03
(Link)
Nu nez, man jau nu gan neliekas, ka tik traki ir ar vīriešiem.

> Go to Top
Sviesta Ciba