Dzēšlapa -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Septembris 20., 2005


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:10

(34 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]savaadaisu
Date:20. Septembris 2005 - 09:38
(Link)
Nu tad iedomājies cik labi tu justos, ja tu, piemēram, nokrāsotu spilgti zaļus matus, bet cilvēki uz ielas atskatītos, ķiķinātu, sauktu tevi par psihu? Atkārtošu vēlreiz - mani visvairāk tracina taisnvirziena domāšana un spītīga turēšanās pie tāda modeļa. Bez tam nav smuki pārmest citam ko tādu ko tu pats neesi piedzīvojis.
[User Picture]
From:[info]itta
Date:20. Septembris 2005 - 09:43
(Link)
ja es izlemtu krāsot zaļus matus, es rēķinātos ar to, ka būs tādi, kam tas nepatiks. un viņu piezīmes mani aizskartu vienīgi tad, ja pati nebūtu pārliecināta, ka tie zaļie mati ir tas, kas man patīk un gribas....

P.S. par kāzām spriest var, ne tikai pašam apprecoties, bet arī piedaloties tuvu cilvēku kāzu rīkošanā, tā ka pēdējais teikums bija lieks. :)
[User Picture]
From:[info]savaadaisu
Date:20. Septembris 2005 - 09:55
(Link)
Nu tagad tev varu pateikt no divām pusēm par tām kāzām.
Nu manas - esmu laimīgs, ka nebija vecāku, nebija gredzenu, nebija milzīgs pasākums un nebija mocīšanās. Esmu apmierināts par visiem simts procentiem.
No kāzām kurās esmu bijis - neesmu redzējis, ka jaunajam pārim ārkārtīgi patiktu tas kas notiek + pēc tā visa redzēt ka nabagi nav dabūjuši gandrīz nekādu prieku no tā visa pasākuma, tad tagad esmu vēl jo vairāk pārliecināts, ka ja es precētos vēlreiz, tad atkal klusi, mierīgi un divvientulībā.

> Go to Top
Sviesta Ciba