|
Aprīlis 8., 2005
14:35 - Saldā siera kūka Pamatam: Selgas cepumi 2 paciņas. sviests mazliet vairāk par 1 paciņu Tā saucamais pildījums: krējuma siers Philadelphia 400 g; iebiezinātais piens (viena bundžiņa), 250ml saldā krējuma; želatīns 20g
Tad cepumus sasmalcina (cik smalki vien var, tad labāk turās kopā), izkausē sviestu un sajauc ar cepumiem, pieliek cukuru. Ierīvē veidni ar sviestu un to masu saspiež pa apakšu, tad liek ledusskapī kamēr taisi pārējo.
1.Sieru sajauc ar kondensēto pienu. 2.saldo krējumu uzkarsē un sajauc ar želatīnu (to pirms tam izkausē ūdenī) 3.tad 1+2 visu sajauc. Var vēl pielikt citronu miziņu.
Kad gatavs lej formā, sākumā būs tāds pašķidrs, bet tas nekas, sacietēs. Un būs ņammīgi:)))
Loģiski var variēt ar visādām kivi želejām pa virsu un dajebko :))
|
Comments:
Nevis Selgas, bet Elgas cepumi :DDD
feņdik - nemusini mani :)
par feņdiku gan te neviens mani vēl nebija saucis, bet izklausās labi :)))
.. kad var braukt noproveet??..:))))
:) Vai, gan jau kaut kad saņemšos uztaisīt un tad arī ieaicināšu :)
..:))..., nju, .. buus vai pie vaarda vai jaatur..???..:)))
| From: | itta |
Date: | 8. Aprīlis 2005 - 15:44 |
---|
| | | (Link) |
|
vot nevaru iedomāties, kā var iet kopā siers un salds...
Izlasīju virsrakstu... fui! Tālāk nav dūšas. |
|
|
Sviesta Ciba |