Dzēšlapa - 7. Janvāris 2009

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Janvāris 7., 2009


06:24
Nu ko, cibiņi un cibiņas. Šodiena tā kā spēcīgi uz pavasari velk, ne? No interneta sēklu veikala (www.darziem.lv) pasūtījām dažādas labas sēklas. Vēl šo to vajaga, bet to piepirks pavasarī vairāk, kādā vebruārī, martā, un tirgū.
Vīrs pa brīvdienām sāka māju pamazām no plūmēm atbrīvot, citādi šausmīga ēna. Redīsi mājās, podiņā jau uzdīga. Sīpolloki arī aug. Domāju iesēt vēl dilles podiņā, kad saņemšu sēklas.
Sāk dēt pīles, bet vistām vēl klusais periods. Fazāni ķer saulīti, trušu mammas nu visas salaistas kopā, jo tāpat viņas izgrauza visas restes un labuma nekāda.
Ha! Toties mana indijas rīsa sēne ir makten savairojusies, var sākt domāt par izdāļāšanu. Tā ka, ja kādam ir vēlme tikt pie šī brīnuma, dodiet ziņu.
Bet par to streiku - 13. janvārī - ārzemēs viss būtu vienkārši iesūtītu vienu ekstrēmistu - pašnāvnieku un valdība no vairākām problēmām būtu tikusi vaļā i šo to iegūstot.
Joprojām uzskatu, ka tā ir tautas musināšana un nekas labs no tā nebūs.
Stiprs vējš....

(2 raksta | ir doma)

13:48
Labrīt, tautieši.
Vakar vakarā ar vīru izdomājām, ka jāsavāc 20 paraksti par to, lai Latviju pievieno ASV (pareizi, Latvija tad būs mazākais štats, bet varbūt tomēr..) un jāpaziņo, ka tauta tā vēlas.
Tad vēl šorīt izdomāju, ka uz tādiem piketiem kā vakar, jālaiž tikai cilvēki, kas ir piedalījušies vēlēšanās un kam ir tiesības ņerkstēt pretī. Tie, kas vakar radīja masu nekārtības nav vēl sasnieguši vecumu, kad drīkst vēlēt un ir pelnījuši ar steku pa pēdām, 3 mēnešus cietumā kā minimums un astronomisku naudas sodu, tā, lai viņi strādātu tikai uz soda atmaksāšanu. Pārāk daudz demokrātijas, mīlīši.
Un tiem, kas to visu ievārīja (Štokenburgers un Fabriks) vēl krutākus sodus, nodēvēt par valsts nodevējiem un pie aborigēniem viņus!!!!
Jā, esmu pret tādiem mītiņiem un masu nekārtībām, jo tagad no maniem nodokļiem tiks labots bruģis, likti logi, uzstādītas ceļa zīmes. Un tādēļ kāds policists, kurš vakar iespējams dabūja darba traumu, nedabūs kompensāciju. Un viss tikai tāpēc, ka kāds sagribēja iesēsties koalīcijas krēslos un savākt pāris punktus nākošajai Saeimai.

(14 raksta | ir doma)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena

> Go to Top
Sviesta Ciba