Dzēšlapa - 12. Oktobris 2007

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Oktobris 12., 2007


09:46
Man patīk tas, ka es varu mājās strādāt, bet nupat mani sāk kaitināt tās atskaites - atskaite par atskaiti par atkaiti!!! Tiešām kaitina.
Žēl, ka šeit pāķos nav normāla interneta - tad varētu ko citu darīt, nevis māžoties... a kā citādi šito nosaukt?
Tags:

(ir doma)

11:25 - Hmmmmm....
Vakar vannā bija slinkums sniegties pēc sava šampūna un izmazgāju matus ar puikas šampūnu - skaitījās dikti labs, no kura asaras nav un kas tik. Izmazgāju matus un sapratu, ka nu i nafig, vairāk bērnam ar to šampūnu matus nemazgāšu - šausmīgi nepatīkams ādai. Tad jau nav brīnums, ka puikam nepatīk, ka viņam matus mazgā.
Secinājums, nopirkšu citu šampūnu, a ar šito māju mazgāšu. Da nu, bērnu mocīt, fu!!
Tags:

(7 raksta | ir doma)

11:58 - Comedy club
Tas ir viens sasodīti labs raidījums. Citreiz pēc šitā raidījuma gulēt ejot vēders sāp no smiekliem. Un labi,ka mums ir viasats, jo tad comedy varam skatīties i pa tv3+ lv, i pa igauņu tv3+ :)
Tālūk! Hi hī :)

(1 raksta | ir doma)

12:30
Šodien ir vispasaules olu diena!
Nedaudz par olām -
Ola ir dabisks, diētisks, ar augstu uzturvērtību, dabas dotā iesaiņojumā un no konservantiem brīvs pārtikas produkts. Ola ideālās attiecībās satur mūsu organismam nepieciešamās uzturvielas, no kurām cilvēka organisms spēj izmantot līdz pat 98%. Viena ola sniedz 10% veselīga olbaltuma ar augstu bioloģisku vērtību, 9% emulģētu, viegli sagremojamu tauku, 15% fosfora un 10% dzelzs no dienā nepieciešamā, vienlaicīgi sniedzot tikai 80 kcal enerģijas. Ola ir bagāta ar visām cilvēka uzturam būtiskām aminoskābēm, minerālvielām un vitamīniem, īpaši A, B2 un B4.

Avots - http://www.tvnet.lv/zalazeme/article.php?id=72812

(1 raksta | ir doma)

13:15
man ir spamojamais :D viss dēļ darba... ja tie mūžu nebūtu prasījuši tās dumjās atskaites, tad es vēl aizvien būtu cītīgi lasījusi/labojusi savu BD, a tagad nikā :(

Kā bērns skatās grāmatu - viņš rāda uz dzīvnieku - es viņam saucu, kas tas ir. Ja viņš parāda uz lāci vai peli, tad pēc tam uzreiz norāda uz savām mantām - lāci un peli. Tipa no sērijas, nu kā šitos sauc, tu zini - nu tad tie ir tie paši :)
Tags:

(ir doma)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena

> Go to Top
Sviesta Ciba