Dzēšlapa - 15. Septembris 2005

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Septembris 15., 2005


10:09
Šodiena tāda apmākusies, bet tas nekas - rudens:)
Vakar forshi paseedeejaam viskur. Jaateic, ka taa mana apetiite ir traka!! Un krievu sinepes ir asas :D
Aatraak gribas maajaas un pakartot maaju un taa. Ir uznaakusi laikam chubinashanaas maanija;)
Vakar ieritinaajusies miiljumam liikuminjaa miegot ciet nodomaaju, ka esmu sasodiiti laimiiga un gribeetu, lai tas taa paliek ilgi, ilgi.

Vieniigi pietupties un noliekties jau kljuust gruuti (nemaaku liidzsvaru veel notureet) un shoriit no riita taa negribeejaas celties....bet neko - sanjeemos un ceelos :)

(8 raksta | ir doma)

13:40 - Aiz loga...
...līst lietus - ne stipri un tomēr. Tas tā kā noskaņo uz rudeni. Uzreiz nāk prātā cik mājās ir silti, mājīgi un labi. Sakārojās ieritināties uz dīvāna līdzās mīļumam pledā, dzert siltu tēju un skatīties TV cieši cieši viņam piespiežoties.
Vai pastaigāties ar lietussargu ārā, bet silti saģērbtai būt. Nevaru sagaidīt krāsainās kļavu lapas... un mārtiņrozes.

(3 raksta | ir doma)

15:08 - kārtējo reizi
Kārtējo reizi politiķi ar sabiedrības lielāko daļu manipulē. Uzķēra LPP, ka sasāpējusies un katram tuva ir homoseksuāļu laulības tēma, vot i pieņēma lēmumu - kas ir kas un kam ar ko būs precēties. Un vairums lielo kliedzēju bļauj korītī - pareizi, nav ko viņiem precēties, bērnus adoptēt ko tur, kas tur. Par bērnu adoptāciju neko nezinu, bet par precēšanos - viņi jau noslēdz to laulību. Un viņi turpmāk ir partneri - viņu kopējā manta nu var palikt otram, ja tas pirmais mirst vai kas ar viņu nelabs notiek. Tieši tāpat ir ar civillaulību - otrs paliek tukšā, ja pirmais aiziet bojā.
Un tas, ka var kaukt visādas muļķības...pretīgi. Ja kaut vienam no viņiem - tiem kaucējiem pajautā - kāpēc tev tā nepatīk homoseksuāļi, viņi jau nevar neko prātīgu pateikt - jo viņa nepatika rodas no nezināšanas.
Ai, stulba sabiedrība latvijā - kā aunu bars - politiķi koriģē kā viņiem patīk. Un tad brīnās - a ko tā Latvijas ekonomika ir tādā pakaļā? A ko tik sūdīgi iet? A tāpēc ka nevis par inflāciju uztraucas, bet par to ar kādiem instrumentiem lai dabū balsis. Un atrod - tas, kas sabiedrību uztrauc. A kas tad uztrauc - ne jau zemās algas,augstās cenas, bet ka tik kāds gejs otru geju nenoprec!!!
Tfu - tu!

(126 raksta | ir doma)

16:59
:D
Iepriekšējais puksts bija par tēmu - kāpēc sabiedrība ļaujas politiķu spēlēm, nevis - ko tu domā par homoseksualitāti.
Un atkal - ir kāds, kurš ar putām uz lūpām cenšas man ieskaidrot, ka tas ir nepareizi. Iepriekš pasludinot, ka katrs paliek pie savām domām un diskutēt ir bezjēdzīgi, bet nu jau ir pāri 100 komentāru :D

 

17:02
Puisītis uzrakstīja vēstuli: "Mīļais vectētiņ, dzīvoju ļoti slikti.
Man nav siltas jaciņas, siltas cepurītes, siltu biksīšu, siltu zeķīšu un siltu cimdiņu. Lūdzu, atsūti man!" Aizlipināja aploksni un uzrakstīja adresi: "Vectētiņam laukos." Vēstule nonāca pastā. Mašīna visas vēstules sašķiroja, bet šī atkrita, tāpēc ka bez adresāta. Pasta direktors sāka lamāties: - Ka tavu māti! Kurš tagad tā raksta! Stulbie cilvēki! Atveriet to vēstuli, tāpat nav kur sūtīt! Darbinieki atplēsa vēstuli, izlasīja un sāka skumt. Sievietes sāka raudāt. Pasta priekšnieks teica: - Žēl puisīša.
Neviens viņa lūgumu tā arī nedzirdēs... Varbūt varam paši savākt naudu un aizsūtīt viņam paciņu. Palīdzēsim nabaga puisītim! Pasta darbinieki savāca naudu, aizsūtīja paciņu, un visiem palika labi ap sirdi. Pēc nedēļas uz pastu atkal atnāk vēstule tam pašam adresātam. Pasta priekšnieks atver vēstuli un lasa darbiniekiem: - Paldies tev, mīļo vectētiņ! Saņēmu tavu
paciņu. Saņēmu siltu jaciņu, siltas biksītes, siltu cepurīti un siltas zeķītes, bet siltus cimdiņus es tā arī nesaņēmu. Laikam tie cūkas pastā būs nospēruši.

(3 raksta | ir doma)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena

> Go to Top
Sviesta Ciba