Dzēšlapa - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Septembris 15., 2005


[info]angel_girl15:08 - kārtējo reizi
Kārtējo reizi politiķi ar sabiedrības lielāko daļu manipulē. Uzķēra LPP, ka sasāpējusies un katram tuva ir homoseksuāļu laulības tēma, vot i pieņēma lēmumu - kas ir kas un kam ar ko būs precēties. Un vairums lielo kliedzēju bļauj korītī - pareizi, nav ko viņiem precēties, bērnus adoptēt ko tur, kas tur. Par bērnu adoptāciju neko nezinu, bet par precēšanos - viņi jau noslēdz to laulību. Un viņi turpmāk ir partneri - viņu kopējā manta nu var palikt otram, ja tas pirmais mirst vai kas ar viņu nelabs notiek. Tieši tāpat ir ar civillaulību - otrs paliek tukšā, ja pirmais aiziet bojā.
Un tas, ka var kaukt visādas muļķības...pretīgi. Ja kaut vienam no viņiem - tiem kaucējiem pajautā - kāpēc tev tā nepatīk homoseksuāļi, viņi jau nevar neko prātīgu pateikt - jo viņa nepatika rodas no nezināšanas.
Ai, stulba sabiedrība latvijā - kā aunu bars - politiķi koriģē kā viņiem patīk. Un tad brīnās - a ko tā Latvijas ekonomika ir tādā pakaļā? A ko tik sūdīgi iet? A tāpēc ka nevis par inflāciju uztraucas, bet par to ar kādiem instrumentiem lai dabū balsis. Un atrod - tas, kas sabiedrību uztrauc. A kas tad uztrauc - ne jau zemās algas,augstās cenas, bet ka tik kāds gejs otru geju nenoprec!!!
Tfu - tu!

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba