Prātuļas - grēksūdze
August 6th, 2010
08:44 pm

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
grēksūdze
kad man bija 18 domāju, ka būšu jauna mamma, aprecēšos.. tolaik jau dzīvoju kopā ar puisi, nodzīvojām kopā 5 gadi.. sadzīvot nav tas vieglākais, bet ne jau tāpēc mēs izšķīrāmies.. beidzot biju atradusi mīlestību, ko savā ģimenē tā īsti neatceros, ar māsu, kā jau visi māsas un brāļi, plēsāmies, kaut ko nevarējām sadalīt.. vecāki izšķīrās.. tad lielā mētāšānās pa n-jām skolām, kur Tev katru reizi jācenšas ar kādu iedraudzēties, bet berni ir nežēlīgi, otru pieņem un saprot tikai tas, kuru pašu apbižo, vēlāk gan tie apbižotākie un mazāk skolā populārie, kļūst par visdraudzīgākajiem un visforšākajiem cilvēkiem (viņi jau visvairāk zina kā sāp).. nu, jā un vēl savā vaļā augušajiem bērniem (pēc vecāku šķiršanās mātei dzīvojoties pie draugiem, bet tēvam strādājot, lai nodrošinātu ģimeni) ir tieksme (citu variantu nav) visu izmēģināt šai dzīvē uz savu ādu, ballītes, alkohols, cigaretes, izdzīvošanas skola..
beidzoties tīņu murgam sākas pieauguši dzīves murgi- augstskola, kur atkal jāsāk ieņemt savu vietu zem saules, pirmā darba pieredze, kas beidzās ar depresiju- darbs+ mācības+ nesaprotamās atticības.. n-tie vīrieši, ar kuriem tā līdz šim nav sanācis iemācīties draudzēties un kā gan to lai izdara, ja neatceros tēva mīlestības,..
tagad ar tēvu sazinamies pa svētkiem vai kad kaut ko vajag, māsa mūs ar mammu nevēlas pazīt, bet mammu nespēju uztvert vairāk kā draudzeni-mātišķa tur nav pilnīgi ne kā..
tāpēc vecāki padomājiet par bērnu nākotni, pieredzi ko dodat..
..

tagad ir darbs par ko vien kādreiz varēju sapņot, superīgakie draugi, ceļojumi, piedzīvojumi, visas iespējas dzīvē- visu varētu iegūt, ja vēlētos.. bet kam tas viss, ja nav ar ko šo prieku dalīt..
nē, neslīgšu ilgi sevis žēlošanā, pēc brīža jau atradīšu, ko jaunu, kam pievērst uzmanību, aizmālēšu sev un citiem acis ar smaidu, ka viss ir labi..
un viss tiešām būs labi..

.. vien tagad gribas, lai kāds samīļo..

Current Mood: sad

(4 comments | Leave a comment)

Comments
 
From:[info]kaukau
Date:August 6th, 2010 - 09:25 pm
(Link)
(hug)
[User Picture]
From:[info]anahata
Date:August 6th, 2010 - 09:32 pm
(Link)
paldies
[User Picture]
From:[info]aspirins
Date:August 7th, 2010 - 09:47 am
(Link)
varu derēt, ka šodien jau jūties labāk, vai ne? :)
rīts vienmēr gudrāks par vakaru.
[User Picture]
From:[info]anahata
Date:August 7th, 2010 - 10:16 am
(Link)
protams :)
bez tādām grūtajām (pārdomu) dienām, nezinātu arī kā ir labi :)
Powered by Sviesta Ciba