verbālais ekshibicionisms - stulbā maita [entries|archive|friends|userinfo]
verbālais ekshibicionisms

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

stulbā maita [Feb. 28th, 2006|12:56 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Es no tiesas neapskaužu nevienu vīrieti, kuram kādreiz ir nācies vai, dies` nogrābstās, nāksies ar mani sasieties. Es nepārtraukti gaudoju un kaucu par to, kā man pēdējā gada laikā ir neveicies, kā neizdodas izveidot normālas attiecības un, cik ārkārtīgi man darīts pāri, lai gan patiesībā pozicionēju sevi kā kareivīgu maitu, kurai vīrieši nemaz nav vajadzīgi.

Iesākumā jau es esmu ārkārtīgi jauka, jā, jauka, nu es pat teikti - gatavais enģelis. Uz brīdi man pat pašai izdodas sevi pārliecināt, ka esmu teju vai iemīlējusies, ka esmu ārkārtīgi laimīga,  bet tad vienā brīdī es kardināli pārvēršos, mistisku iemeslu dēļ palieku vēsa, īgna, auksta, pat izdomāju absolūti neloģiskus iemeslus, protams, vainu noveļot uz otru, kālab viss ir jāizbeidz un bēgu. Bēgu un pat nevaru izskaidrot, kāpēc, bet vienā brīdī rodas tāda sajūta, ka es smoku nost, sākas pat tāda kā panika, kuru apslāpēt ir praktiski neiespējami. Es pagriežos, aizeju, vai izprovocēju otru un pēcāk atkal gaužos.

Un tā ir arī šoreiz, vienīgi tā smakšanas un baiļu sajūta iestājas jau atpakaļceļā no tiešām ārkārtīgi jauka pirmā randiņa, kad man aiz dusmām par šādām domām gribējās sevi iepļaukāt. Es jau tagad zinu, ka pēc pavisam neilga brīža man viņā sāks kaitināt pilnīgi muļķīgi sīkumi, kaut kas pilnīgi nenozīmīgs, bet līdz tam brīdim es būšu paspējusi viņu pārliecināt par to, ka esmu teju vai jaukākā būtne uz pasaules, esmu perfektā potenciālā draudzene, viņa sapņu sieviete un vēl sazin kas, un ticiet man, tas nav nemaz tik grūti izdarāms.  Tāda sajūta, ka es ķeros pie katra salmiņa, katru  garāmejošo vīrieti, kurš man liekas kaut mazliet man simpātisks, uztveru kā savu nākošo (lai kā man nepatiktu šis vārds, citu šai situācijai piemērotu atrast nevaru) partneri un uzvedos kā tāda izsalkusi čūska, kura savu upuri aprij dzīvu, pat neapdomājusies.

Ir taču tik vienkārši dzīvot ar tik augstām prasībām pret to iespējamo otru, jo tad iespēja, ka man man tiešām kādam līdz galam nāksies uzticēties, atklāties, nu, jā, tad šī iespēja ir pavisam neliela.
linkm?

Comments:
From:[info]redrum
Date:February 28th, 2006 - 02:53 am
(Link)
Vari neticeet, bet man ir liidziigi. Tikai es itkaa nechiixtu. Aaa, veel arii censhos ciiniities pretii sev :)
[User Picture]
From:[info]ns
Date:February 28th, 2006 - 10:34 am
(Link)
I new it. Dem it.

Un tev nepatīk vārds partneris, ja? ja? ja?
[User Picture]
From:[info]anabella
Date:February 28th, 2006 - 02:07 pm
(Link)
Šādā kontekstā, jā, man nepatīk vārds partneris, jo tad nāk prātā tik vien kā seksa partneris, bet man pat seksa (nošņaukājos) nav!
[User Picture]
From:[info]ns
Date:February 28th, 2006 - 04:01 pm
(Link)
nu bet tad uztaisi seksu bļin. varbūt būs tik labi, ka pārējais aizmirsīsies :)
[User Picture]
From:[info]ermich
Date:February 28th, 2006 - 12:49 pm
(Link)
kaapeec tu vienmeer par viirieshiem raksti? nedomaa kaadu briidi.
[User Picture]
From:[info]anabella
Date:February 28th, 2006 - 02:06 pm
(Link)
Nu un kurš gan to būtu teicis? Tev tas viss varbūt neliekas tik aktuāli tikai tāpēc, ka tu tik vienos sakaros viend zīvo, meituki tik salīp ap tevi un ievelkt gultā :P
[User Picture]
From:[info]anabella
Date:February 28th, 2006 - 02:16 pm
(Link)
Jā, un vēl, es nerakstu tikai par vīriešiem, varbūt ir tā, ka tu lasi tikai tos manus postus, kas ir par vīriešiem? :P