verbālais ekshibicionisms - little, nice girls get angry too, you know [entries|archive|friends|userinfo]
verbālais ekshibicionisms

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

little, nice girls get angry too, you know [Jan. 6th, 2006|01:20 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Nepavisam negribas iet gulēt, jo tiklīdz aizvēršu acis, atkal atskanēs modinātāja zvans un man būs jādodas pie savas ģimenes ārstes, bet es joprojām nevaru ne aizmirst, ne piedot to, kā viņa man lika justies pagājušās vizītes laikā pirms 1/2 gada. Tajā brīdī likās, ka es varētu visam atmest ar roku, atcelt operāciju, noņemt dzelžus un dzīvot ar savu, atvainojos, kroplību tiktāl, kamēr es vairs nevarētu ne normāli parunāt, ne paēst nedz arī paelpot. Tagad ar divdesmit četrām skrūvēm sejā es jūtos priecīga un pateicīga sev un visiem, kas man bija un ir līdzās par to, ka man pietika pacietības un dūšas tam visam iziet cauri, ka es varēju sakost zobus, kamēr tā, atvainojos, kuce čīkstēja un teju vai lasīja man morāli par to, kāpēc gan viņai jāraksta man nosūtījumi uz visām šīm pārbaudēm un cik gan tas viņai izmaksāšot. Pēc šīs vizītes noteikti uzzināšu, kā iespējams nomainīt ģimenes ārstu un to noteikti arī izdarīšu, jo nekad, nekad vairs nevēlos justies tik absolūti nožēlojami un bezspēcīgi.
linkm?

Comments:
[User Picture]
From:[info]nfoworm
Date:January 6th, 2006 - 01:52 am
(Link)
Nomainiit gjimenes aarstu ir shausmi vienkaarshi :) Aizejam pie taa, kursh tev patiik un uzprasam jaunu pacienta regjistraacijas lapu - aizpildam, atdodam shamam vai regjistratuuraa - un viss! Lieta dariita - jo taalaak peec idejas shamiem ir jaareportee uz Veseliibas ministriju or something, lai tagad visas naudinjas par tevi skaita vinjiem :) A tur priekshaa sisteema - nogriezham ieprieksheejam aarstam, dodam jaunajam :)

Bet vispaar - iesaku tikt pie veseliibas apdroshinaashanaas - tas atrisina ljoti daudz probleemu ar gjim.aarstiem - ejam uz jebkuru sakariiigo polikliiniku, piem., ARSu - pierakstamies pie veelamaa terapeita, dabonam vajadziigo nosuutiijumu - un lieta dariita! :) Vairs nekaadu apkaunojoshu izgaajienu :)
[User Picture]
From:[info]anabella
Date:January 6th, 2006 - 09:22 am
(Link)
Man ir apdrošināšana, un parasti, ja rodas kādas veselības ķibeles, dodos uz ARSu, bet, lai vispār varētu pierakstīties mēnesi garajā rindā uz šo pārbaudi, nepieciešams ģiemenes ārsta nosūtījums. Par maiņu līdz šim nebiju domājusi, jo viņas pakalpojumus nebiju izmantojusi jau vairākus gadus, kā arī domāju, ka tas ir ļoti sarežģīti, tāpēc negribēju ar to noņemties, jo neskaitot zobārstus īsti pa ārstiem pēdējos gados staigājusi neesmu, t.i., ģiemenes ārsta "atbalsts" man nebija nepieciešams. Tagad tikai īsti nezinu, kur, lai iet, kādu ārstu lai ņem, kam lai uzticas.
[User Picture]
From:[info]gg
Date:January 6th, 2006 - 06:47 am
(Link)
Nemuld, Ieva! Tu esi vienkārši jauks cilvēks ar savu [es], ar visām skrūvēm heh ;)

un man nezkāpēc škiet taga, tie cilvēki ar savu sāpi spēj vairāk saprast citu - viens otru, nekā tie, kas, kā tu saki, "vicina ar pirkstu gaisā" ibio!
[User Picture]
From:[info]vienna
Date:January 6th, 2006 - 11:25 am
(Link)
aiziej pie cita ģimenes ārsta, aizpildi anketu, pasaki ka tā u tā, un viss. pārreģistrēs paši.