acis plaši aizvērtas -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Maijs 28., 2015


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
12:42
Vakar, kad dēls palūdza vakariņās cīsiņus (?!?), sapratu, ka man nav ne jausmas, kā pareizi vāra šos gaļas izstrādājumus. Mēs tādus neēdam un nekad nepērkam. Bet jaunietis tā vēlējās, tāpēc nopirku 5 nelielus cīsiņus (pat nosaukums pagalam muļķīgs - cīsiņš). Tā nu es stāvēju virtuves vidū - vienā rokā katliņš, otrā cīsiņi, un nesapratu, kas man jādara - jāliek aukstā vai karstā ūdenī vispār tādi brīnumi? Es protu izcept lielisku cepeti, kam man šitādi dešuki?

(6 saka, ko domā | gribu izteikties)

Comments:


[User Picture]
From:[info]tvarj
Date:28. Maijs 2015 - 14:21
(Link)
Man gāja līdzīgi :))
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:28. Maijs 2015 - 15:16
(Link)
Galvenais, notīt celofānu!
[User Picture]
From:[info]amanita
Date:28. Maijs 2015 - 15:24
(Link)
Pirms vārīšanas? Nopietni?
Es izvārīju ar visu. :/ Tur bija virsū tīģeri (kas droši vien ir iemesls, kāpēc Krišjānis vispār gribēja tos cīsiņus).
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:28. Maijs 2015 - 16:52
(Link)
Es tinu pirms vārīšanas un neganti šķednējos par to, priekš kam tie tīģeri vispār vajadzīgi (izņemot bērnu pievilināšanu, protams). Man liekas, ka vārīti maisiņi noteikti ir briesmīgi indīgi.:/
[User Picture]
From:[info]amanita
Date:28. Maijs 2015 - 18:51
(Link)
Ai, nu, ja mēs turpināsim iesākto scenāriju, cīsiņus vārot reizi 5 gados, tad no tās plēves nenomirs noteikti. Katrā ziņā, kad izvārīti, visi tīģeri super vigli noleca nost. :)

> Go to Top
Sviesta Ciba