|
Maijs 28., 2015
12:42 Vakar, kad dēls palūdza vakariņās cīsiņus (?!?), sapratu, ka man nav ne jausmas, kā pareizi vāra šos gaļas izstrādājumus. Mēs tādus neēdam un nekad nepērkam. Bet jaunietis tā vēlējās, tāpēc nopirku 5 nelielus cīsiņus (pat nosaukums pagalam muļķīgs - cīsiņš). Tā nu es stāvēju virtuves vidū - vienā rokā katliņš, otrā cīsiņi, un nesapratu, kas man jādara - jāliek aukstā vai karstā ūdenī vispār tādi brīnumi? Es protu izcept lielisku cepeti, kam man šitādi dešuki?
|
Comments:
| From: | tvarj |
Date: | 28. Maijs 2015 - 14:21 |
---|
| | | (Link) |
|
Man gāja līdzīgi :))
Galvenais, notīt celofānu!
Pirms vārīšanas? Nopietni? Es izvārīju ar visu. :/ Tur bija virsū tīģeri (kas droši vien ir iemesls, kāpēc Krišjānis vispār gribēja tos cīsiņus).
Es tinu pirms vārīšanas un neganti šķednējos par to, priekš kam tie tīģeri vispār vajadzīgi (izņemot bērnu pievilināšanu, protams). Man liekas, ka vārīti maisiņi noteikti ir briesmīgi indīgi.:/
Ai, nu, ja mēs turpināsim iesākto scenāriju, cīsiņus vārot reizi 5 gados, tad no tās plēves nenomirs noteikti. Katrā ziņā, kad izvārīti, visi tīģeri super vigli noleca nost. :) |
|
|
Sviesta Ciba |