acis plaši aizvērtas - Bērni un kultūra

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Janvāris 8., 2014


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
15:11 - Bērni un kultūra

(12 saka, ko domā | gribu izteikties)

Comments:


[User Picture]
From:[info]smille
Date:8. Janvāris 2014 - 20:54
(Link)
Vai vari padalīties, kur jūs gājāt un no kāda vecuma? Zinu, ka ir tie Latvijaskoncerti.lv pašiem mazākajiem, bet vai ir vēl kas labs 2gadniekam?
[User Picture]
From:[info]amanita
Date:8. Janvāris 2014 - 21:16
(Link)
Leļļu teātrī pirmo reizi bija kāda gada un 7 mēnešu vecumā (aptuveni rēķinu gadalaikus). Viņam ļoti patika, kaut, protams, uzmanība tika veltīta arī apkārtējiem bērniem utt, bet nākamā reize jau bija ļoti laba, jo viss bija skaidrs, kas un kā.
Uz koru un tautisko deju koncertiem tiek vests jau no kāda pusgada vecuma. Sevišķi patīk tautiskās dejas, jo gana atraktīvas, daudz plaudēja līdzi utt. Uzreiz teica, ka pats grib dejot. Sākām vest 3,5 gados dejot.
Hmmm... Kino multenes arī no kādiem nepilniem 2 gadiem.
Klasiskā mūzika pagaidām tikusi baletā (pats prasīja, lai viņu uz baletu aizved, bijām kādus pāris mēnešus pirms 3 gadu jubilejas, jo pa TV noskatījās Riekstkodi un ļoti patika). Un simfoniskā orķestra koncertā kopā ar koriem, kas Dziesmusvētkos bija. Tad jau viņam 3 gadi bija. Dziesmusvētkos vispār principā uz visiem koncertiem bijām, uz tērpu skati, gājienu utt - bija sajūsmā vienkārši.

Jūs esat bijušas Leļļu teātrī? Tur tās mazajiem piemērotās izrādes ir tiešām foršas. :) Un, ja vēl apvieno ar kūkošanu kādā kafūzī - bērnam svētki.
[User Picture]
From:[info]nastja
Date:8. Janvāris 2014 - 22:02
(Link)
es pirms vest uz leļļu teātri, parādīju mājās youtubē Pifu :)
Mēs bijām vēāk (ap 3 gadiem) pirmo reizi.. bet nu viņiem jau dārziņā ar leļļu teātris nāk un rāda izrādes - gan privātajā, gan valsts dārziņā.
[User Picture]
From:[info]smille
Date:8. Janvāris 2014 - 22:30
(Link)
Mēs ļoti maz esam bijuši - drusku bijām vasarā, kad vēl nestaigāja un vēl bijām uz pūtēju koncertu dziesmusvētkos (te man žēl, ka netikām vairāk, bet bija kaaarsts un man ar vēderu bija grūši).
Leļļu teātris būs jāiemēģina, tikai jāsaorganizējas ar mazo māsu.
[User Picture]
From:[info]nastja
Date:9. Janvāris 2014 - 09:01
(Link)
Uz teātri jaua r tēti ar var iet ;)
[User Picture]
From:[info]amanita
Date:9. Janvāris 2014 - 09:37
(Link)
Jā, mani vīrieši divatā vairākas reizes bijuši mākslu baudīt. :)

> Go to Top
Sviesta Ciba