acis plaši aizvērtas -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Marts 15., 2011


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
11:21
lai maizīte sanāktu īpaši garda, ūdens vietā jālej piens, jāpieliek māju olas, jāpierīvē siers, ķiplociņi smalki jāsagriež, nevis jāsarīvē. jā, un jāpieber ne tikai labi daudz bazilika, bet arī dillītes. mhm. un tad ar maasdam sieriņu un gardu kafiju tās ir perfektas brokastis.

(5 saka, ko domā | gribu izteikties)

Comments:


[User Picture]
From:[info]elina
Date:15. Marts 2011 - 11:41
(Link)
es pieliku arī vēl adžika mērcīti :)
[User Picture]
From:[info]vacatio
Date:15. Marts 2011 - 16:28
(Link)
Cep speciālajā maizes krāsniņā?
[User Picture]
From:[info]amanita
Date:15. Marts 2011 - 16:30
(Link)
brīnišķīgs izgudrojums, jā :)
[User Picture]
From:[info]vacatio
Date:15. Marts 2011 - 16:33
(Link)
Arī par tādu piedomāju. Tad klausos, ka daži cep cepeškrāsnī. Bet nu raudzēšanai laikam negribu veltīt laiku.
[User Picture]
From:[info]amanita
Date:15. Marts 2011 - 16:34
(Link)
man parasti slinkums pat sastāvdaļas mašīnītē samest, kur nu vēl maisīt, raudzēt, sildīt utt.

> Go to Top
Sviesta Ciba