|
Marts 15., 2011
11:21 lai maizīte sanāktu īpaši garda, ūdens vietā jālej piens, jāpieliek māju olas, jāpierīvē siers, ķiplociņi smalki jāsagriež, nevis jāsarīvē. jā, un jāpieber ne tikai labi daudz bazilika, bet arī dillītes. mhm. un tad ar maasdam sieriņu un gardu kafiju tās ir perfektas brokastis.
|
Comments:
| From: | elina |
Date: | 15. Marts 2011 - 11:41 |
---|
| | | (Link) |
|
es pieliku arī vēl adžika mērcīti :)
Cep speciālajā maizes krāsniņā?
brīnišķīgs izgudrojums, jā :)
Arī par tādu piedomāju. Tad klausos, ka daži cep cepeškrāsnī. Bet nu raudzēšanai laikam negribu veltīt laiku.
man parasti slinkums pat sastāvdaļas mašīnītē samest, kur nu vēl maisīt, raudzēt, sildīt utt. |
|
|
Sviesta Ciba |