acis plaši aizvērtas - 11 mēneši

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Februāris 27., 2011


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
21:41 - 11 mēneši
Pirms pāris dienām nosvinējām jaunieša 11 mēnešu jubileju. Tāda dīvaina sajūta, jo tā ir pēdējā bēbīšjubileja. Nākam būsā jau pilnīgi oficiāla liela cilvēka diena - pirmā dzimšanas diena.

Šo mēnesi jaunietis ir veltījis savu prasmju pilnveidošanai - cenšas vairāk staigāt, arī turoties pie rokām, samācījies visādus jociņus, piemēram, indiāņu saucienus, atdarina tēti un vectētiņu, skatoties hokeju - bļauj līdzi un ceļ rokas gaisā, tēlo, ka runā pa telefonu, ja jūt, ka bus ziepes un es nāku bārties, ātri laižas lapās un visādi citādi sīkumi, kas katru dienu dara interesantu. :)

Viena no interesantākajām pēdējā laika nodarbēm - grāmatu skatīšanās. Tik mīļa tā nodarbe, ka es jau grāmatas slēpju, jo jāskatās kādas 12 reizes no vietas. Lai arī pats māk apskatīt, vienalga nes man, lai šķirstu un prasu, kas bildēs redzams. :) Māk parādīt visādus zvērus - suņus, kaķus, zaķus, pīles, arī pārtikas produktus, ābolus, maizi. Un, protams, puķes, kas ir jaunā botāniķa prieks un iedvesmas avots. "Pķe, pķe, pķe!"

Tā mēs te mierīgi pārziemojam un gaidām pavasari. :)
Tags:

(1 saka, ko domā | gribu izteikties)

Comments:


[User Picture]
From:[info]peetersiilis
Date:27. Februāris 2011 - 22:43
(Link)
mīlu.

> Go to Top
Sviesta Ciba