Pilota memuāri.

Nomērdē badā.

Nomērdē badā.

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ņemot vērā, ka šonakt ap plkst. 01:30 AM pamodos ar sajūta, ka te karsti, te auksti, nespēks un, visticamākais, temperatūra, tad šorīt jau Sīka virsvadībā ir uzsākts eksperiments ar mērķi nomērdēt to vīrusu (bacili, whatever) badā.
Dzeru abnormālus daudzumus šķidruma, pilnīgi nekādu saldinātāju. Par cukuru, medu un citiem ogļhidrātu avotiem jāaizmirst. Neko neēdu.

Teorija tam visam apakšā ir, ka vīruss pārtiek tikai no ogļhidrātiem, un tos nesaņemot, nosprāgst badā. Atlikušos piebeidz ķermeņa imūnsistēma. Mīnvail, organisms mierīgi turpina dzīvot tālāk no enerģijas, ko iegūst, sašķeļot tauku rezerves.

Es esmu pārvērsts eksperimentā. :) Cik piemīlīgi. As I have always said it - beigās no visa vēl vienmer iznāk eksperiments.
  • Nez, kas tur par vīrusu un kurā stadijā, bet pēdējās divās slimošanas reizēs nobeiguma fāzēs man palīdzēja alkohols. Rīgas Balzams. Vīrusi nespēj dzīvot alkoholiskā vidē. Ar 2-3 čarkām (es tā saucu ~40-50 gramu glāzi) izdzertām ~1h-1h 20min intervālā pietiek. Atkarīgs no masas un tolerances. Ideja šeit ir nedaudz apreibināties un tad vīruss tiek nomākts.
    • Ideja laba. Bet.

      As U might or might not know, es cenšos maksimāli izvairīties no jebkā ar vārdu "alkohols" sastāvā, un kā tāda aptieciņā man točna nav, bet ārkārtas gadījumiem, iespējams, varētu apsvērt un iegādāties. Pagaidām C vitamīns, daudz tēju un gultas režīms.
Powered by Sviesta Ciba