Marinētas reņģes, garšīgi, bet ķēpīgi.
700 g renģu
pislitrs ūdens
8 ēdamkarotes 9% etiķa
2 lauru lapas
2 nelieli sīpoli
4 smaržīgie pipari
6 melnie pipari
3 ēdamkarotes cukura
1 tējkarote sāls
Reņģes iztīra, nosusina, apcep. Miltos nevārta!!
Visu pārējo liek katliņā, uzvāra, nedaudz atdzesē. Un tad pārlej reņģēm. Marinē diennakti.
Ņammīgi, es tikai nodomāju, ka nākošreiz likšu mazliet mazāk cukura un mazliet vairāk sāls.
700 g renģu
pislitrs ūdens
8 ēdamkarotes 9% etiķa
2 lauru lapas
2 nelieli sīpoli
4 smaržīgie pipari
6 melnie pipari
3 ēdamkarotes cukura
1 tējkarote sāls
Reņģes iztīra, nosusina, apcep. Miltos nevārta!!
Visu pārējo liek katliņā, uzvāra, nedaudz atdzesē. Un tad pārlej reņģēm. Marinē diennakti.
Ņammīgi, es tikai nodomāju, ka nākošreiz likšu mazliet mazāk cukura un mazliet vairāk sāls.