Pilota memuāri.

Komentāri

Marinētas reņģes, garšīgi, bet ķēpīgi.

700 g renģu

pislitrs ūdens
8 ēdamkarotes 9% etiķa
2 lauru lapas
2 nelieli sīpoli
4 smaržīgie pipari
6 melnie pipari
3 ēdamkarotes cukura
1 tējkarote sāls

Reņģes iztīra, nosusina, apcep. Miltos nevārta!!

Visu pārējo liek katliņā, uzvāra, nedaudz atdzesē. Un tad pārlej reņģēm. Marinē diennakti.

Ņammīgi, es tikai nodomāju, ka nākošreiz likšu mazliet mazāk cukura un mazliet vairāk sāls.
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Powered by Sviesta Ciba