Pilota memuāri.

Komentāri

Kartupeļi, iztīrītas ķilavas, tomāti.
Kartupeļus nomizo, sagriež gabaliņos kā sautējumam, uzvāra un pavāra vēl 10 min. Tad es iesmērēju saucamo "pīles trauku" ar eļļu, lieku iekšā tos pusgatavos kartupeļus, pa virsu iztīrītas ķilavas, pa virsu tomātu šķēlītes, un cepu cepeškrāsnī.
Vēl ir variants bez tomātiem, bet ar saldo krējumu, un tad var likt neapvārītus kartupeļus, un cept cepeškrāsnī ilgāk.

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Powered by Sviesta Ciba