Pilota memuāri.

Komentāri

Uzraksti Cibā, viņa teica.

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Vienvārdsakot, dzīve iet ja ne pa apli, tad pa spirāli gan.
Pirms gadiem 20 es aizrāvos, pētot lidojošos šķīvīšus un to, ko vispār tolaik par šo tematu varēja noskaidrot. Bija 1999. gads, Google knapi savos autiņos, HTML valda pār globālo tīmekli, un mēs visi esam jauni un skaisti, haha.
Bobs Lazārs - tā sauca to čali. Jauns nūģis ar brillēm un polo kreklu, kurš apgalvoja, ka ap 1989.g. ir strādājis pie lidojošajiem šķīvīšiem ne-Zemes-izcelsmes lidaparātiem, kuri "lido" manipulējot ar gravitāciju un telplaiku. 115 elements, ko tik vēl ne, vaizinies.

Ir pagājuši 30 gadi, ķīmisko elementu periodiskajā tabulā ir elements ar nosaukumu Moskovijs, kāds cits jauns čalis uzstājas ar prezentāciju savai dokumentālajai filmai. Par Bobu. Laiks ir cits, mēs visi esam skeptiķi un nu jau ekrānā pretī ir nevis jauns nūģis, bet vīrietis žaketē, kas ar to pārliecību, kāda piemīt nobriedušam cilvēkam, kuram nevienam nekas nav jāpierāda.. SAKA TO PAŠU. Ā, jā, pa šo laiku ir pierādījusies gan kompleksa eksistence, gan arī elements ir atrasts, un vēl daudz citu faktu ir nākuši gaisā. Tas, kas tolaik izklausījāš pēc zinātniskās fantastikas, sāk aizvien vairāk ost pēc patiesības. Nēēēz, kur mēs šo jau reiz esam redzējuši vēsturē?

Toties pasaule ir mainījusies. Vairs nevar piezvanīt uz bāzi cilvēkam un pajautāt. Tagad ir jāzvana sabiedrisko attiecību daļai. Gluži tāpat, kā var re-brandot Lattelecom par TET, var mainīt bāzu apzīmējumus un kodus. Bet būtiskais jau nemainās, vai ne?

Vienvārdsakot, patīkamu skatīšanos! :)
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Powered by Sviesta Ciba