Pilota memuāri.

Komentāri

" burtiski miljoni ziņojumu no ļaužiem visās pasaules malās, arī pilotiem, armijniekiem, dispečeriem un vienkārši aculieciniekiem par neatpazītiem NLO tipa lidojošiem objektiem, radaru novērojumiem - VISIEM un ikvienam no tiem būtu jābūt feikam."

Tavs arguments ir invalīds, jo pēc šīs loģikas visiem ziņojumiem par reliģiskajiem brīnumiem arī būtu jābūt patiesiem. Un tātad visiem ir jābūt taisnībai, sākot ar katoļu baznīcu beidzot ar Ziemeļkoreju. Jo apgalvot var pēdējo sūdu, un ja to atkārto gana daudzi tad tas kļūst par īstenību?
Kā tur teica Gēbels?
“It would not be impossible to prove with sufficient repetition and a psychological understanding of the people concerned that a square is in fact a circle. They are mere words, and words can be molded until they clothe ideas and disguise.”


Un kāpēc lai tikai labi E.T spētu izdomāt kā ātri pārvietoties no punkta A uz punktu B? Es neredzu nekādu iemeslu lai piemēram civilizācija kuras galvenais virzītāj spēks ir piemēram vajadzība pēc resursiem(piemēram ērti apdzīvojamām planētām), nespētu atrast šo paņēmienu un doties meklējumos. Vai piemēram civilizācija kuru ir pārņēmušas mega korporācijas kuras grib izplesties un meklē jaunus resursus nevarētu atrast veidu kā pie mums tikt.

Jo visā zemes vēsturē ļoti smuki iezīmējas viens- evolūcija nemīl vārguļus, vai nu atrodi savu unikālo nišu un turies, vai arī brutāli izpleties un ceri ka ja tevi iznes 99% vietu tu izdzīvosi tai 1% un varēsi visu sākt no gala, vai mainīties un turpināt.

Zo esmu pesimists un ceru ka tur ārā nav citu gana attīstītu būtņu kas varētu mūs sačakarēt un iznest. Jo pat labi domāti pasākumi var būt nāvīgi iezemiešiem, piemēram 20-40 gados Austrālijas valdība ar varu pārvietoja Austrālijas aborigēnus uz ciematiem, kur tie vai nu nodzērās, vai apmira no slimībām, vai citādi sagāja postā, esot izrauti no savas dabiskās vides un dzīvesveida.
Tātad galu galā- ceru ka tur ārā nav citu par mums attīstītāku civilizāciju kas nāks mūs meklēt, bet ja ir tad ceru ka viņas nenāks mūs meklēt. Te pat uz mūs planētas ir gana daudz piemēru ka tas ne pie kā laba nenoved.
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Powered by Sviesta Ciba