Pilota memuāri.

Komentāri

ar uguni un zobenu?

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
..toties es pilnīgi brīvi varu izteikties savā teritorijā. Un te nu ir tā, ka stereotipi, piemēram, nerodas no zila gaisa. Tiem ir pamats. Parasti visnotaļ reāls. Ir pilnīgi skaidrs, kā rodas neiecietība pret žīdiem, čigāniem, izvarotājiem, urlām, u name it. Tāpēc, ka par spīti visam, tiek turpinātas tās tendences, uz kuru bāzes radušies stereotipi.
Tāpat arī sabiedrības nav vienlīdzīgas un nebūs vienlīdzīgas. Un nevar būt vienlīdzīgas [uz šīs planētas] turpinoties līdzšinējiem procesiesm. Mēs nekad nesaskarsimies ar Āfrikas tipa slinkuma un daudzbērnošanās problēmām, jo gluži vienkārši mūsu klimatiskie apstākļi izslēdz iespēju slinkot un bērneļiem - izdzīvot, tāpat kā šie tur nekad nebūs finanšu un darījumu ar vērtspapīriem centrs. Tāpat kā krievi nekad neapdzīvos visu savu savulaik okupēto un iekaroto teritoriju, kas šobrīd skaitās 'Krievijas federācija'. Un viņu izšauto inteliģenci neviens dzīvē neatgriezīs.
Kara apstākļos uzskatīt, ka nebūs izvarošanu un gūstekņu spīdzināšanas / citu zvērību ir naivi. Šo nosacījumu izpildīšanās prasītu pilnīgi citu civilizētības līmeni, kas automātiski izslēgtu konvencionāla kara ar visām tā zvērībām izcelšanos kā tādu.
Agresīvais feminisms? Vispār neizteikšos. Tas pats, kas ar sektantismu un fanātismu. Tumsonībai vienkārši ir pārāk daudz seju.


Personīgais viedoklis? Vienkārši daudz kas besī, bet pēdējā muļķība būtu tērēt tam visam savu enerģiju, kad ir tik daudz praktisku problēmu, ko risināt. Kaut vai jaunas virziendarbības antenas rūterim vai MikroTik point-to-point antenu pāris.
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Powered by Sviesta Ciba