*aliyasiela`s

December 18th, 2009

12:06 am

sometimes is good to have friends far away, that makes you to uderstand better how important they are to you.

01:36 am

paskatiijos spogulii - manaamas manas neguleetaas naktis, manaamas daudz par daudz cigaretes un kafija peedeejaas nedeeljas laikaa, manaamas badastreika sekas, bet visam paari - ir mirdzums! tas nepraatiigais mirdzums aciis.

02:58 pm

Maaja peedeejo reizi iztiiriita. Labaakais draugs Henrijs nolikts guleet. Tiiraamie liidzeklji salikti plauktinjos.
Seezhu un meegjinu sevi piespiest iet kraameet savas mantinjas. Bet man jau vinju nav daudz.. paguushu. Riit no riita projaam.

Katraa zinjaa, i'm happy about my decision. Ja vien shodien nebuutu bijusi kaarteejaa saruna ar bosu, tad vareetu teikt ka diena ir lieliska.
Un katra naakamaa buus veel lieliskaaka.

Riit labpraat vakaraa kaut kur mazliet izkusteetos apluukot Londonu, bet nav kompaanijas.

04:55 pm - in between.

Ha! mantas savaaktas, bet izraadaas ka man vinju vairaak nekaa domaaju. bet nu neko, nepaarstiepshos jau! tagad seezhu un diidos. gribaas kko jaunu un patiesi skaistu. sagribeejaas miiljumu. sagribeejaas pat maniit manu vientuljnieces dziivi. sagribeejaas vienkaarshi buut blakus.

peec vakarnakts dazhu cibinju ierakstiem sadomaajos par saviem bijushajiem. tikai citaa aspektaa, nevis cik vinju ir bijis, bet ar cik no vinjiem man gribeetos veelreiz meegjinaat buuveet savu sapnju pasauli. iznaaca, ka ar diviem. ar tiem diviem, kuri manaa sirdii ir ieaugushi, par kuriem es veeljoprojaam atceros ar prieku un skumjaam reizee. prieks par to ka mees bijaam viens otram un skumjas par to ka pazaudeejaam viens otru. bet taa ir pagaatne un mees nedriikstam dziivot atminjaas. galvu augshaa un uz priekshu ar smaidu sejaa.

un paldies dievam, ka man pietika sapraata neappreceeties taas divas reizes kad man tas tika piedaavaats, jo tad es tagad nebuutu tur kur esmu, un nebuutu taa kas esmu. bet es negribu buut cita..

11:39 pm

shovakar bija peedeejais pankuukvakars ar siikajiem. staaveeju virtuvee pie pannas un gandriiz saraudinaajos. siikaa paardziivo manu aizieshanu, bet saprot mani savaa zinjaa. vinja savos 11 gados ar visiem nikjiem ir dziivesgudraakais beerns, kaadu esmu redzeejusi. mazliet zheel, bet mees abas vienojaamies par garaam veestuleem un draudziigaam telefonsarunaam.
un vispaar dziive ir nezheeliiga - taapeec lai es vareetu savam beernam nodroshinaat naakotni, man vinjsh bija jaaatstaaj. un gruutaakais shinii darbaa bija mana tieksme analizeet situaacijas - man shkjiet neiespeejami uznjemties pilnu atbildiibu par diviem sveshiem beerniem, apzinoties, ka mans beerns tajaa pashaa laikaa ir bez maates. nerunaajot nemaz par to, ka vinjam esmu tikai es, jo vinja teevs sho divu meeneshu laikaa nav atradis laiku pat piezvaniit beernam. izskataas ka sakjeeris atkal paariiti 'apburoshu' blondiinju..

taa nu vish i .. taa taa muusu dziive paiet!
no viena graavja otraa.
Powered by Sviesta Ciba