Nevisai priecīgs stāsts par pelēcību... -
|
| ||||
Šitais varētu saukties rīta vilšanās... Par pavisam ikdienišķu lietu, kurā vīlos:(( Pēkšņi iegribējās ceptu biezpienu, kā bērnībā. Mamma to uzcepa un vēl siltu bļodiņā uzlika uz galda... Man tas bija īpašais gaardums, jo to ilgi varēja zelēt un staipī gluži kā košļeni krustu un šķērsu... Šorīt pamēģināju - Nu garšo ne tuvu tam un arī staipīgs nav ne kripatiņu ... Sēžu un domāju, kas pie vainas... pannna, biezpiens, vai arī es ir par lielu izaugusi:( | ||||
comments: ir doma ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||||||
Biezpiens. Tāds Normāls sanāk tikai no Lauku Biezpiena, bet arī tas šobrīd nav īsti Pareizs - gotiņas pirms došanās dekrētā dod savādaku pienu;) | ||||||
(Reply to this) (Thread) |
| ||||||
Jā!! Īstenībā jau kā lauku meitēns zinu šo patiesību, bet man kā tai ![]() | ||||||
(Reply to this) (Parent) (Thread) |
| ||||||
;) Ceru, ka Tu no "Lāses" neesi rūgušpienu mēģinājusi iegūt?;))) | ||||||
(Reply to this) (Parent) (Thread) |
| ||||||
![]() | ||||||
(Reply to this) (Parent) (Thread) |
| ||||||
hm, tur tak vajag pavisam mīkstu un svaigu biezpienu, ne? man kaut kā neliekas, ka no rūpnieciskajiem var iegūt kaut ko mīkstu un staipīgu | ||||||
(Reply to this) (Thread) |
Nevisai priecīgs stāsts par pelēcību... -
|