Posted by anna on 2008.07.20 at 23:42
man arī šādi pagatavota kafija garšo vislabāk. žēl vienīgi, ka, lai to pagatavotu, turpat blakus jādežūrē un ka ietilpība tik maza - ja gribas pagatavot vairākas porcijas, grūti izjaukt, iztīrīt un no jauna uzpildīt tādu uzkarsušu.
kolīdz viss ūdens iztecējis cauri, mainās vārīšanās skaņa. paverot arī uzreiz redzams, ka kafija vairs neplūst, vien pa mazam lēnam burbulim. un, ja nepārvāra, tad arī pēc alumīnija negaršo.
kolīdz viss ūdens iztecējis cauri, mainās vārīšanās skaņa. paverot arī uzreiz redzams, ka kafija vairs neplūst, vien pa mazam lēnam burbulim. un, ja nepārvāra, tad arī pēc alumīnija negaršo.