May 2024   01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Bathroom Singer

Posted on 2007.08.29 at 15:12

Ja domājat, ka esmu pametis novārtā šo blogu, vai dzeršanu, tad smagi maldāties. Nekā. Vienkārši biju ļoti aizņemts. Ar dzeršanu. Pēdējās trīs nedēļas to vien darīju kā dzēru un labpatikā rītos skatījos uz savu nomocīto ķermeni, kurš man skatījās pretī no vannasistabas spoguļa un trīcēdams lūdza dāsnu viskija devu, vai vismaz pudeli vīna 'normāla' stāvokļa atgūšanai.

Mazpilsētiņas krogi, Dub, manā istabā pie datora - visas tās ir labas vietas dzeršanai! Reiz kautkā no paša rīta (pārdzēries) aizkūlos līdz pilsētas centram un nolēmu, ka kautkur jāizdzer rīta Guinness. Tā sēžot sagribējās rakstīt, bet nebija man līdz laptopa, tātad es rakstīju uz bāra salvetēm. Pamēģināsū tās visas sameklēt kautkur manas istabas bardakā un atstāstīt Jums, ko tad es tur tiku sarakstījis.

_________________

Rīts kādā DUB krogū. 10:00.

Nesaprotamu iemeslu dēļ man šobrīd ļoti gribas rakstīt. Daru to reti. Slinkums. Vai kā saka L.: 'Tu vainu strādā, vai dzer!' Vienvārdsakot esmu ļoti aizņemts cilvēks. Man patīk mana dzīve. Esmu es pats. Daru to, ko uzskatu par pareizu, un par pareizu uzskatu sevi neapgrūtināt. Piekopju ļoti izlaidīgu dzīvesveidu, tādēļ arī man nav sievietes. Gribas un ir tādas, kurām arī gribas. Tikai es esmu ļoti aizņemtrs cilvēks (sk. augstāsk - aut). Sieviete vienmēr ir apgrūtinājums. Pat tad ja viņu tiešām mīli. Jo īpaši tad, ja viņu patiešām mīli. Rodas pienākums un atbildība. To man šobrīd vismazāk vajag. šobrīd man vajag atpūsties. /.../ Tikko (krogū - aut) ienāca kādi divi duči mirstošu cilvēku. Man riebjas pensionāri. Vispār veci cilvķi man diezko nepatīk. Īpaši tad, ja viņi izdomā ceļot. Šie izskatās pēc tādiem, kas ceļo. Ar autobusiem. No vienas vietas uz otru. Kad jūt, ka visiem pietiekami uzkrituši uz nerviem, viņi kāpj savos autobusos un dodas tālāk 'pēc grafika'. Vienīgie patīkamie vecie cilvēki ir tie, kas no paša rīta sēž krogos un dzer alu. Tie ir dzīvi cilvēki. Viņos ir raugs.

Šie te izskatās pēc vācu tūristiem. šobrīd viņi smaida un ir laimīgi, jo ar savu bļaustīšanos aizbaidīja četrus jauniešus. Esmu palicis viens un vēlviena meitene, kas klausās austiņās tehno. Es uz viņiem skatos un lieku noprast, ka mani prom dabūt neizdosies. Dzeru Guinness. Viena no vācietēm ir apsēdusies pie blakus galdiņa. Viņa ož pēc veca cilvēka. Aizsmēķēju cigareti, lai mans deguns to nesajustu. Visi vecie cilvēki ož pēc kapiem. Es nekad negribu būt vecs. Ja nu vienīgi tāds, kas pamatīgi dvako pēc alkohola.

Visi vācieši dzer kolu. Divas tantiņas sev pasūtījušas IrishCofee. Viņas ir daudz dzīvīgākas par pārējiem un varu likt galvu ķilā, ka tik ļoti nesmird. Tagat divi vācieši krāmē no somas banānus un minerālūdeni. Man šķiet kā tā ir atklāta necieņas izrādīšana pret Īrijas vecāko krogu. Es taču viņu baznīcās kokaīnu nešņaucu. Viņi tagat grauž banānus ar savām nodilušajām protēzēm un man sametas šķērmi. Pasūtu vēl vienu pinti. /.../ Ir pienācis pusdienlaiks un krogs tagat pārpildīts ar dažādu vecumu un dažādu biroju darbiniekiem. Pie viena no galdiņiem man iepretim sēž jauns pāris. Izskatās kā bankas vai vismaz kāda '35k per annum' biroja darbinieki. Viņa ir skaista. Viņš izskatās diezgan nepatīkams un stulbs. Turklāt viņam ir spīdīgas aproču pogas. Iedomājos kā viņi kādudien milzīgā apartament pilsētas cntrā ar skatu un kanālu. Viņiem būs bērni. Viņš viņu krāps un viņa viņu arī. Tā būs laimīga ģimene. Visi tā domās. Visi, kas viņus nepazīst personaly. Varbūt, ka es kļudos. Varbūt ka man ir paranoja.

Atkal pasūtīju pinti un vēl paciņu cigaretes, kas man atsauc atmiņā Smee. Jaunais pāris tagat ēd. Viņa čāpstina ēdot un viņš sev atļujas klusas atraugas. Es nekad neatraugātos ja man būtu tāda draudzene, turpretīm čāpstinātu bez mitas tāda puiša klātbūtnē. Šķiet, ka viņai uz pirksta jau ir saderināšanās gredzens.

Man atkal jāiet uz tualeti. Atcerējos sen izlasītu rakstu par prostatas problēmām pusmūža vīriešiem...

_________________


Comments:


[info]sirds1 at 2007-08-29 17:25 (Link)
Man ir daudz ko piebilst, bet būs ilgi jādomā, lai to visu pateiktu tev. Vnk gribēju teikt, ka izlasīju visu, ko biji sarakstījis. Ieinteresēja. Tas arī viss.
Previous Entry  Next Entry