vecās nošu lapas - 11.1.11.

About 11.1.11.

Previous Entry 11.1.11.11. Jan 2011 @ 13:28 Next Entry
Pieķēros pie šūšanas. Vakar, nākot no ārsta, draugs ieveda audumu veikalā. A tur - Atlaides! Eh, man jau sliena sāka tecēt, skatoties uz visiem tiem košajiem, puķainajiem kokvilnas, zīda, satīna, trikotāžas audumu baķiem... Tik daudz visa kā.. Bet man nevienas skaidri nofmulētas idejas, nezinu, pat cik metrus kāda auduma pirkt.. Beigās tik paņēmām audumu vannas istabas aizkariņiem. Savādāk es šad tad kaitinu sakot draugam, ka nevaru iet dušā, ja durvis ir ar stiklu, tak visu var redzēt :P
:) Tagad sēžu uz grīdas, sadiedzu vīli un domāju - Kāpēc man vēl nav šujmašīnas? Tad uz apģērbu veikaliem es laikam ietu tikai idejas zagt...
Tags:
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]vinny
Date: 11. Janvāris 2011 - 13:42
(Link)
Pajautā kādai vecmāmiņai. Gan jau kāda lieka mētājās. Pat man tāda mētājas zem galda, tikai neprotu ar to rīkoties. Viss, ko mēģinu sašūt, vēlāk var izmantot labākajā gadījumā par grīdas lupatu.
[User Picture Icon]
From:[info]akwiinas
Date: 11. Janvāris 2011 - 13:47
(Link)
Man ir 100gadīgs Singers, bet man ir bail tam ķerties klāt - vēsturiskā vērtība... Turklāt, jāatzīst, ka tomēr ar kājminamajām ir daudz ērtāk šūt, kā ar tām aizvēsturiskajām ;)
[User Picture Icon]
From:[info]fermenta
Date: 11. Janvāris 2011 - 19:57
(Link)
Nu, ar idejām var nākt pie manis un varu mēģināt tās īstenot ;)
[User Picture Icon]
From:[info]akwiinas
Date: 12. Janvāris 2011 - 11:40
(Link)
Vienmēr, kad sāku griezt audumus pēc piegrieznēm, mamma atgādina, lai nesu sašūt pie šuvējas. Bet tas nav tas :) Piemēram, pērn aiznesu šuvējai apdiegt vasaras blūzītei malu, viņa ilgi cilāja to audumu čupu un jautāja, kur ir piedurknes un kur ir kakls. Nu, tā bija mana interpretācija par Pugačovas kleitiņām, kur tur brīnīties! :D Turklāt, man bija lepnums, ka pati biju sašuvusi ;)
[User Picture Icon]
From:[info]fermenta
Date: 13. Janvāris 2011 - 21:28
(Link)
Nē, protams, ir prieks, ka esi sašuvusi pati un vari nēsāt, bet piedāvājos gadījumā, ja kaut ko specifiskāku sagribas.
[User Picture Icon]
From:[info]akwiinas
Date: 13. Janvāris 2011 - 22:07
(Link)
Lai arī cik jocīgi nebūtu, šorīt iedomājos, ka man taču vasarā izlaidums [*cerams], un tieši atnāca vīzija par manu izlaiduma kleitu. Modelis varētu būt 70to gadu stilā, sameklēšu bildes, aizsūtīt varētu, tad varbūt varam parunāt, cik par tādu šuvumu gribi, utt? ;)
[User Picture Icon]
From:[info]fermenta
Date: 14. Janvāris 2011 - 09:39
(Link)
Nu, vari mēģināt mani skypā sameklēt tā pat kā šeit - fermenta, vai uz meilu atsūtīt - shiizo@inbox.lv. Skatīsimies, kāds modelis un kāds audums plānā..
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba