10 Novembris 2010 @ 01:02
 
traki mums peedeejaa nedeeljaa iet.
vienai no manaam meiteneem baaraa piepeshi par daudz gruutu lietu dziivee notika un iestaajaas nervu sabrukums. taads, pa iistam, cita meitene no muusu baara veda pie aarstiem un aukleeja un njeemaas un meegjinaaja pierunaat anti-psihozes vai kaadas tur taas tabletes dzert, kameer pati jau bija uz robezhas. nav viegli pieskatiit taadu, kam liekas, ka televizors ar vinju runaa.
es tikmeer aukleeju baaru. viens darbinieks mazaak, naacaas straadaat daudz un dikti.
naacaas arii izrunaaties ar to meiteni, kas pieskatiija otru, par to, ka es neesmu bezsirds dranjkje, kas atsakaas pieskatiit koleegji, kam gruuti (jo es patieshaam atteicos), taa kaa man jau viss baars vienai uz pleciem un bez tam es nezinu ko iesaakt ar taadu, kam praats veselais klausiit atteicies, man bail un es nevaru.

riit vinjas mamma un braalis ved vinju atpakalj uz rumaaniju, shovakar bij paredzeets aizbraukt liidz vinjai un atvadiities.
es taa vietaa piezvaniiju.
tagad shkjiet, ka mani padotie atkal buus paarliecinaati, ka es esmu bezsirds kuce. nezinu, varbuut esmu.
 
 
( Post a new comment )
pikaczu[info]pikaczu on 10. Novembris 2010 - 09:21
Normāla cilvēciska aizsargreakcija. Man kaimiņienei fāteris bija dzērumā griezis vēnas. Viņa atskrēja pie manis, jo telefons bija dziļākajā istabā un viņai bija bail iet vienai garām asins peļķei, lai izsauktu ātros. Man arī ļoti negribējās tur iet kopā ar viņu, pirmais, kas man iešāvās prātā, es pateicu, ka paskaties, es tak esmu mājas drēbēs, nekur nevaru iet. Viņa uz mani paskatījās kā uz debīlu un teica, ka viņš tur noasiņo, a tu tagad uztraucies, ko mugurā uzvilkt?
Otrs gadījums bija, kad mamma salauza roku nokrītot no barikādes, kad kāra aizkarus. Nācās uzzināt, ka varonīga palīdzēšana pat tuvam cilvēkam, kas nokļuvis nelaimē, nav ierakstīts manā būtībā, bet nāk ar lielu piespiešanos. Svešam cilvēkam nervu lēkmi kupēt es arī nejustos kompitenta un laikam uz pirmo frontes līniju nerautos.
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
Neganta Mātīte[info]ai on 15. Novembris 2010 - 15:47
jaa, mums te viss labi beidzaas un es arii samierinaajos ar faktu, ka neesmu Varonis.
cik nu labi beidzaas, bet nu meitene ir nonaakusi maajaas un aarsteejaas.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)