aga -

Jun. 28th, 2004

09:12 am

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

5 stipri labas dienas. Sadzīvotas lietas, kas ar laiku pārklāsies ar basņu un kļūs par individuālo folkloru. Cilvēki ļoti strauji mainās. Un manam skatu punktam i pati līdzi nepagūstu izsekot. Tas gan skaidrs - neciešu, ja par mani uztraucas. Neviens nekad to nav darījis, pilnīgi neierasta sajūta. Aptuveni minūti bija sajūta "ooooo....es kādam esmu svarīga", tad kādas 5 minūtes no sirds uzjautrinājos par argumentāciju, bet visu pārējo laiku jūtu to kā apgrūtinājumu. Tas kā bērnībā, kad aukstās ziemas naktīs bija jāguļ ar nenormāli biezo, smago vatēto deķi. Ir jau silti, bet no rīta pamosties ar čut ne lauztām ribām.

Vasara IR sākusies.

(5 comments | Leave a comment)

Comments:

[User Picture]
From:[info]magnolia
Date:June 28th, 2004 - 10:58 am
(Link)
Man atkal ir pārāk ierasti,ka par mani uztraucas- bērnībā.Un tas man ir līdz kaklam apnicis.Ilgāk par dienu savus laukus izturēt nevaru.Un taa vienmeer-mekleeju droshiibu un nonaaku rutiinaa,smoku un speru to dekjiiti nost.Radaas shoriit koncepcija-nemekleet droshiibu.Lai ir interesanti? Varbuut.Lai ir interesanti.:)

Var jau uztraukties,bet izrādīt to ar darbiem un pietiekami distancēti,lai otrs nesmok nost!

Vasara IR sākusies.Un tik daudz vēl jāuzspēj!:)
/A strādāt negribas,t.i.,domāt ar galvu.
(Reply to this) (Thread)
From:[info]aga
Date:June 28th, 2004 - 11:16 am
(Link)
Nu lūk. Cilvēkam liekas, ka es pati nesaprotu, uz ko parakstos, un manas drošības vārdā vajag pieķēdēt mani pie radiatoriem. Es esmu tik pārsteigta, ka pat secinājumi mani vēl nav piemeklējuši. Runājamies, što da kak. Mācāmies viena otru tulkot.
Mana galva ir galīgi nelietojama. Dators ir Svešais.
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]magnolia
Date:June 28th, 2004 - 11:42 am
(Link)
Drošības labad pieķēdēt...Ļoti mātišķi.A dzīvot?!
Tev ir pietiekoši labs pašsaglabāšanās instinkts un galviņa gudra,lai nesavārītu pārāk lielas ziepes.
Izņēmums ir neredzamas ziepes un nejūtamas.

Ķer pēc brīža meilu,moš palīdz galvu pamodināt.
(Reply to this) (Parent)
From:(Anonymous)
Date:July 6th, 2004 - 11:05 am

(Link)
Es smejos. Nezināju, ka Tu tik ļoti nopietni uztversi manas rūpes. Man jau ar tajās dienās ar galvu viss nebija kārtībā, varbūt ka vēl tagad nav. Es netaisos Tevi nekur ķēdēt un baigi uzraudzīt, bet uztraukties tā jau mīļumiņ ir mana kompetence, par ko un cik. Man ga liekas, ka tas ir forši, ka par Tevi uztraucas, vai rūpējas un te es nedomāju nekādu sasaisti ar vecākiem. Tas, ka kāds par Tevi uztraucās tikai liecina, cik svarīgs esi otram. Viss ir ok un būs! Ta kā Tev vien nāksies man pasmaidīt savu jauko smaidiņu vēlreiz. :)
(Reply to this) (Thread)
From:[info]aga
Date:July 6th, 2004 - 11:15 am
(Link)
Smejone:PP
(Reply to this) (Parent)