aga -

Mar. 7th, 2010

02:25 pm

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

A mums ir pavasaris!!! Saulee acis nevar dabuut valjaa. Kad dabuu, tad visur sniegpulkstenji un krokusi reegojas. Veel paaris nedeeljas un buus arii narcises.
Stundinju paskreeju, tagad jaaiet uz bodi savaakt savu jauno velli. Meenesi vinju mekleeju tuvu un taalu, shodien atradu tepat vai uz durvju sliekshnja. Jau esmu pieteikusies uz diviem labdariibas braucieniem juunijaa un luukojos apkaart peec offroad takaam tacinjaam. Shii pilniigi noteikti buus velo vasara.
Vakar redzeeju dziivajaa Dave Matthews Band. Gala beigaas aizgaaju viena, jo neviens pats draugs un pazinja vinjus nezinaaja. Nu kaa - kaa var nezinaat Dave Matthews Band?? Izraadaas, ka pavisam vienkaarshi. Peec paaris nedeeljaam uz Praata Veetru, apriilii Powderfinger, maijaa gribu Gotan Project. Nez, Sigur Ros shogad kaut kur kustees? Reiz tachu jaameegjina vinjus nokjert.
Vienvaardsakot, on days like this I'm grateful to be alive.

(1 comment | Leave a comment)

Comments:

[User Picture]
From:[info]minchux
Date:March 8th, 2010 - 12:06 am
(Link)
hehee, izklausas vareni :)! Es ari velo mekleju, tikai citiem nolukiem - braukt/tikt majas atrak no franchu valodas utt. man ar manu focus, kas LV tuse, te bail, ka atri kadam to ievajadzesies citam! Tapec sikumtirgi utml tiek chekoti! Bet par Dmb - tiesam, ka to var nezinat? Pat ieskanejas vinju dziesma ausis, ka lasiju...
(Reply to this)